Gamer doet alsof hij UFC 3 streamt, blijkt echte match

Gamer streamt UFC match als game
Of de hilarische beelden hem op reprimandes komen te staan, is nog niet bekend.

Twitch4 is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire streamingsites voor gamers. Sluit je apparaat aan, start Twitch en mensen over de hele wereld kunnen meegenieten van jouw digitale avonturen. Dat het systeem echter ook voor andere doeleinden wordt gebruikt, bleek afgelopen weekend wel.

Streamer Lester_Gaming speelde namelijk naar eigen zeggen een lekker potje ‘UFC 3’, maar liet in werkelijkheid de officiële wedstrijd tussen Holloway en Aldo zien. Niet heel bijzonder zou je zeggen. Het grappige is echter dat Lester_Gaming deed alsof hij aan het gamen was met zijn controller, terwijl op het greenscreen een echte UFC match bezig was.

Twitch heeft normaal gesproken een algoritme dat optreedt wanneer er officiële (gelicenseerde) opanmes worden gedeeld. Dit is namelijk verboden. Het is dan ook zeker niet de eerste keer dat zoiets als dit is voorgekomen. Wel origineel is dat Lester_Gaming er dankzij de misleidende titel en het doen alsof er mee weg is gekomen.

Het is helaas niet bekend hoelang de stream het heeft weten vol te houden via de streamingdienst. Op Twitter meldde de gamer zelfs doodleuk dat “UFC 3 fantastische graphics heeft”. Bekijk een klein gedeelte van de hilarische stream hieronder.

[gv data=”4BlG0owFr0M”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *