Geen gênant gedoe over zin in seks? (hilarische video)

zin-in-seks-lovesync
Deze bijzondere speeltjes zijn volgens de bedenkers dé oplossing.

Als je in de juiste stemming bent om het in bed gezellig te maken met jouw partner begint het spel van verleiden. Heeft jouw partner ook zin of dient zich een gevalletje ‘hoofdpijn’ aan? Volgens Ryan en Jenn Cmich leidt zo’n situatie maar al te vaak tot gedoe tussen partners en kan een overvloed aan afwijzingen zelfs leiden tot frustratie en relatieproblemen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, dus verzonnen zij een ‘discrete’ oplossing, de LoveSync.

Deze LoveSync bestaat uit twee ronde plateaus die je ieder op jouw nachtkastje of een andere plaats zet. Zodra je zin hebt in seks druk je op het bovenste oppervlakte. Nadat je dit gedaan hebt gaat er een groene neonlicht cirkel branden rondom jouw exemplaar. Door het aantal keren dat je drukt kun je instellen hoe lang jouw lampje blijft branden (je kunt het lampje tussen 15 minuten en 24 uur aan laten). Jouw partner ziet op een gegeven moment jouw seks-stoplicht op groen staan en weet dus dat er wat te genieten valt. Hij of zij kan dan, al even discreet, het andere exemplaar van de LoveSync bovenop aantikken om te laten weten dat ook daar het licht letterlijk op groen gaat. Zodra dat gebeurt gaan de lampjes beide branden en vertonen de lichtcirkels een verleidelijk patroon. Tijd voor actie! Mocht je nu na enige tijd geen respons krijgen en geen zin meer hebben, dan kun je het bovenste oppervlak langer indrukken, waarna het liefdesvuur weer gedoofd wordt. Overigens ben je met deze gadgets redelijk aan huis gebonden, aangezien je ze met een USB-kabel moet aansluiten. Op spannende locaties moet je dus alsnog zelf aan de slag.

Volgens het echtpaar is dit de oplossing om ongemakkelijke situaties en frustraties te voorkomen. Via Kickstarter proberen zij hun liefdeslampjes aan de man te brengen. Wellicht begrijpen we het simpele concept niet goed, maar volgens ons is het redelijk frustrerend als jouw groene licht te vaak onbeantwoord blijft. Ook is het toch jammer dat op deze manier de kunst van het verleiden en opbouwen van de spanning wordt ingeruild voor een simpele druk op de knop. Kortom, hier is nog geen bestelling geplaatst. Daarnaast kunnen ze de innovatieprijs ook wel vergeten.

Wel hilarisch is het filmpje dat ze gemaakt hebben. Het koppel is Amerikaans, dus redelijk preuts. Hoe zij vervolgens de werking van dit concept uitleggen kun je het beste zelf bekijken.

[gv data=”whpi_K9etTo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *