Google Glass binnen één dag uitverkocht

Google Glass binnen één dag uitverkocht
Amerikanen konden op dinsdag de Google Glass kopen. Deze actie was geldig voor één dag en alle Amerikanen hadden de mogelijkheid er één aan te schaffen.

Google waarschuwde van te voren al dat de voorraad beperkt was. Het witte model met de naam Cotton was al voor de sluiting van de winkels uitverkocht. Normaal gesproken moeten mensen zich aanmelden voor het Explorer programma om de mogelijkheid te krijgen om Google Glass te proberen. Dat zal vanaf nu weer moeten.

Ondanks alle berichten dat veel mensen er niet op zitten te wachten blijken er toch ook een hoop nieuwsgierig. We hopen dan ook niet dat er nu meer berichten in het nieuws verschijnen waarbij mensen met een Google Glass zijn aangevallen.

2 reacties

  1. Camera’s op iedere straathoek, de NSA in m’n meelboks, straks overal drones in de lucht en nu – the moment we have all been waiting for – gadget-geile mongolen met een robotbril op hun bakkes. Wie dat ding niet afzet als daarom gevraagd wordt, verdient klappen.

    • @ondereensteen: En dat ga jij, als rechtgeaarde en mega stoere internetheld, wel even regelen. Ga liever wat nuttigs doen met je leven, in plaats van stoer doen op de interwebs.
      Met een aluminiumfolie hoedje in de kruipruimte zitten is ook nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *