Indrukwekkende 3D print van iPhone 8 concept [video]

iPhone 8 concept model
Raak jij er al enthousiast van?

De afgelopen jaren heeft Apple vanaf de iPhone 6 redelijk vastgehouden aan hetzelfde model: de iPhone 6, iPhone 6S en iPhone 7 lijken best veel op elkaar, waardoor het bedrijf in de ogen van sommige (al dan niet kritische) consumenten voor saai wordt uitgemaakt. Mochten de geruchten echter waar zijn, dan doorbreekt Apple deze lijn met de iPhone 8.

Dankzij Cult of Mac weten we hoe het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf gevestigd in Silicon Valley eruitziet. Althans, dat is wanneer we de geruchten moeten. Volgens onderstaande video heeft Cult of Mac enkele gelekte schetsen van het toestel ontvangen, afkomstig vanuit een van de Apple werkplaatsen, inclusief enkele foto’s van hoesjes.

Op basis van de ontvangen informatie is er een geprint 3D-model gebouwd, waardoor we een beter beeld moeten krijgen van hoe de iPhone 8 er uit moet zijn, die onder andere over een geheel nieuw OLED-display moet beschikken voor een nog scherper beeld.

Het is natuurlijk nog niet te zeggen in hoeverre dit conceptmodel op het echte exemplaar lijkt, maar het lijkt in lijn met wat we hiervoor allemaal gezien hebben. Gelukkig is er geen ruimte voor de lelijke vingerafdrukscanner aan de achterkant.

[gv data=”9ZYYOJrrL8w”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *