iphone 12

De prijzen voor de iPhone 12 zijn gelekt

iphone 12

De prijzen van de vier modellen iPhone 12 liggen op straat en dat lijkt goed nieuws.

De iPhone 12 komt volgens de laatste berichten gewoon in september van de band rollen. We hebben al een goed beeld hoe de verschillende modellen eruit gaan zien en wat ze moeten kunnen. Het enige wat we nog niet wisten was de prijs. Nu ligt ook deze op straat.

Dit gaat de iPhone 12 vermoedelijk kosten

Vanaf mei gaan er al geruchten over prijzen voor de 5G-varianten. Hoewel de insider die deze gegevens toen lekte, Jon Prosser, een betrouwbare reputatie heeft was men toen wat sceptisch. Dit vooral omdat de prijzen voor de 4G-varianten ontbraken en omdat de iPhone 12 erg goedkoop leek. Nu worden de prijzen die Prosser noemde bevestigd door een andere insider. Hij noemt tevens de te verwachten prijzen voor de 4G-variant.

Daarmee liggen de prijzen zo’n 50 tot 100 dollar (afhankelijk van het model) onder de introductieprijzen van de iPhone 11-serie.

Is de iPhone 12 goedkoop of lijkt dit maar zo?

Met name voor gebruikers die een 4G-variant kopen lijken met $ 100,- besparing een voordeel te hebben. Apple doet hier een goede zet mee, want door de Coronacrisis zijn veel mensen voorzichtiger met hun geld.

Tegenover deze meevaller staat dat Apple de ‘gratis’ earbuds bij de iPhone 12 hoogstwaarschijnlijk niet meer meelevert, dus je krijgt ook (iets) minder. Overigens legden we al eerder uit dat het niet aan te raden is om direct zelf nieuwe oortjes aan te schaffen bij de iPhone 12.

Zoals altijd is het gerucht pas bevestigd als de prijzen in september op de Apple-site staan, maar zoals het ernaar uitziet wacht de Apple-liefhebber dus een fijne verrassing.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *