iPhone XS Max marteltest: het geld waard?

Auteur: , 3 Reacties
iPhone XS Max marteltest

JerryRigEverything leeft zich uit op Apple's duurste iPhone ooit.

Er is al heel wat gezegd en geschreven over Apple’s nieuwste smartphonelijn. De een wat positiever dan de ander, maar het blijft als een paal boven water staan dat de prijzen voor haar nieuwe toestellen ronduit bizar zijn te noemen. Zeker wanneer we zien wat de concurrentie voor veel minder geld op tafel legt.

Ook JerryRigEverything doet graag een duit in het zakje rondom de iPhone-hysterie. In zijn nieuwste video zien we dat de iPhone XS Max het goed volhoudt op de pijnbank. In plaats daarvan zijn de aanvallen in het filmpje vooral afkomstig uit de mond van de YouTuber.

Allereerst is natuurlijk de prijs aan de beurt. Daar kunnen we het allemaal wel over eens zijn. Vervolgens noemt Zack (echte naam) de ├ęchte reden waarom de koptelefooningang weg is, namelijk: dongels verkopen, en Apple heeft er profijt bij want het bezit Beats en wil haar eigen draadloze tandenborstels aan de man brengen.

Voor de overige burns van de martelaar raden we je aan om onderstaande video gewoon even te bekijken. Wij hebben er in ieder geval hartelijk om kunnen glimlachen.3 reacties

Tja, de feiten vertellen het verhaal en hij heeft gewoon een punt.
De droptests zie je ook overal en het glas gaat gewoon stuk zoals ik weken geleden al zei, en dit zal over een jaar nog zo zijn, ook straks bij de nieuwste Galaxy of Huawei of wat dan ook.
Nel saffier glas over de camera doet ook weinig extra. Kortom net zo durable als 1 jaar geleden. Niks meer of minder.
@turbobrick: Haters gonna hate.
@donstil: Ook voor jou Don, facts are facts !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).