Is de OnePlus 6T een zekerheidje voor 2018?

OnePlus 5T
OnePlus maakte geen vrienden met de snelle lancering van de OnePlus 5T, maar komen er volgend jaar weer twee nieuwe modellen aan?

De OnePlus 5 kwam in de zomer uit, maar inmiddels ligt ook de verbeterde OnePlus 5T al in de winkels. Vooral het randloze scherm en de verbeterde camera van de 5T zorgen ervoor dat de 5 meteen ouderwets oogt. OnePlus heeft dan ook een hoop mensen teleurgesteld door al zo snel met een nieuwe telefoon te komen.

In een Reddit AMA kreeg mede-oprichter Carl Pei de vraag of OnePlus ook volgend jaar overweegt twee nieuwe modellen te lanceren. Het antwoord was geen bevestiging, maar ook geen ontkenning. “We komen met de OnePlus 6T als er voldoende nieuwe technologie is die bruikbaar is voor onze klanten. We hebben nu nog niet besloten of er een nieuw T-model komt.

Twijfel je nog of je een OnePlus 5T moet kopen? In ons reviewoverzicht lees je de eerste ervaringen met de nieuwe smartphone.

3 reacties

  1. Wat een absurd grote telefoon is het ook. Alsof je een tablet aan je oor hebt.
    (ja ik weet dat niet alleen OnePlus dit doet, maar ik vind die moderne telefoons gewoon te groot)

  2. Niemand houdt zijn telefoon zo vast tijdens het bellen, dat is een reclamefoto, die bij jullie dus niet werkt. 5.5 inch formaat is perfect. Past super in je gewone broekzak en is groot genoeg om alle op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *