Kijk, Honor weet hoe de ideale smartphone eruit ziet

Honor Magic 2
Randloos is pas echt randloos zonder lelijke notch.

Honor richt zich doorgaans vooral op goedkopere toestellen met meer dan uitstekende hardware. De Magic 2 lijkt een uitzondering, want dit is in alle opzichten een opvallende verschijning. Het scherm is helemaal randloos, zonder notch, homebutton of frontcamera. Die camera schuift net als de speakers namelijk pas omhoog als je ze gaat gebruiken.

Honor houdt verdere details achterwege, maar lijkt dus voor hetzelfde systeem te kiezen als Oppo met de Find X. Onder de motorkap zou verder een Kirin 980-chip verstopt zitten en daar is niets mis mee, want die zit ook in de nieuwe Huawei Mate 20-serie. Honor voegde verder toe dat er ondersteuning is voor 40W-laders, dus ook qua opladen is dit een snelheidsmonster.

Honor heeft nog niets bekend gemaakt over de release van het toestel en heeft ook nog geen duidelijkheid verschaft over de vanafprijs.

https://twitter.com/clintonjeff/status/1035161348018036736

4 reacties

    • @ffw88: volgens mij vergis jij je met een ander model? De eerste Honor Magic was vergelijkbaar met de Huawei P10, en boven de Honor P8 Pro. Ik denk dat je de Magic 2 straks tussen de P20 en P20 Pro moet kunnen plaatsen, maar in ieder geval (ruim) bóven de Honor 10.

  1. De Find X heeft geen vingerafdrukscanner en dus moet iedere keer om te ontgrendelen de camera omhoog. Of je moet genoegen nemen met een patroon of pincode als beveiliging. Maar dan ga je wel een aantal jaar terug.
    Ik hoop dat de Honor wel een vingerafdrukscanner heeft. Want dan kan die camera gewoon verborgen blijven tot die doodenkele keer dat ik ‘m nodig heb.

    In de video zie ik niet de onderkant. Alleen als die ook geen rand heeft mag de telefoon zich randloos noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *