Koning van de budgetphones – Moto G Fast & Moto E

budgetphones

Goede performance voor een lage prijs. De Moto G Fast en Moto E budgetphones moeten je dit bieden.

Vandaag heeft Motorola twee nieuwe voordelige smartphones aangekondigd. Het gaat hier om de Moto G Fast en de Moto E. Zowel de Moto G Fast als de Moto E moeten als budgetphones gaan uitblinken, maar hoe koning zijn ze precies?

Budgetphones nummer 1: Moto G Fast

Laten we beginnen bij het begin. De G Fast is de krachtigste van het stel. Dit toestel komt met een Snapdragon 665 processor en 3 GB werkgeheugen. Verder heb je 32 GB opslag aan boord. Dit is nog uit te breiden met een microSD-kaartje. Het scherm betreft een 6.4-inch HD+ Max Vision display. Aan de achterkant zit een 16-megapixel camera, een groothoeklens en een macro lens. De batterij heeft een capaciteit van 4.000mAh.

budgetphones

Budgetphones nummer 2: Moto E

De Moto E heeft een minder krachtige Qualcomm Snapdragon 632 aan boord. De smartphone heeft een 6.2-inch HD+ scherm. De smartphone heeft 2 GB werkgeheugen en 32 GB opslag. De batterij heeft een capaciteit van 3.550mAh. Van de camera’s hoef je niet veel te verwachten. Dit is een 13 en 2 megapixel combinatie.

Prijs en beschikbaarheid

Voor nu moeten we het doen met de Amerikaanse beschikbaarheid. In de Verenigde Staten gaat de Moto E 149,99 dollar kosten. De Moto G Fast is er voor 199,99 dollar. De verkoop van de budgetphones begint op 12 juni via onder andere Amazon, Best Buy en de site van Motorola.

Nog geen reacties

  1. Advertorial?

    Met 2 respectievelijk 3 Gb werkgeheugen en 32 Gb opslagcapaciteit is dit volstrekt onvoldoende voor de gemiddelde gebruiker anno 2020.

    Voor hetzelfde geld koop je bijvoorbeeld een Redmi Note 8 (pro), die sneller is, meer werkgeheugen heeft en véél meer opslagcapaciteit heeft.

    En waar ik Redmi Note 8, zeg, kun je nog wel vijf andere merken en modellen invullen. En tegenwoordig gewoon in Nederland te koop. Check bijvoorbeeld dit lijstje maar: https://www.gizchina.com/2020/05/13/best-chinese-phones-for-under-200-may-2020/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *