Microsoft onthult Surface Book 2: nieuwe hybride topper

Microsoft Surface Book 2
Hopelijk is de Surface Book 2 een stuk betrouwbaarder dan zijn voorganger.

De Microsoft Surface Book is niet bepaald de topper geworden waarop het bedrijf gehoopt had. Zo waren er veel problemen met de apparaten: flikkeringen in het scherm, een instabiel systeem en problemen met stroomverbruik. Des te meer gemotiveerd zal het ontwikkelaarsteam zijn geweest om van de opvolger wel een succes te maken.

Vandaag heeft Microsoft eindelijk de tweede generatie van de Surface Book gepresenteerd. De hybride laptop heeft een los te koppelen scherm en verschijnt in een 13,5 en 15 inch-variant. Dankzij de accuduur van maar liefst 17 uur moet de Surface Book 2 de stroomproblemen van het eerste model doen vergeten.

De Surface Book 2 beschikt over de nieuwste 8e generatie Intel Dual-Core en Quad-Core processors en NVIDIA GeForce GPU’s. Dankzij al deze brute kracht kan de nieuwe Surface Book tot wel vijf keer betere grafische prestaties leveren dan het origineel. Ook is het topmodel twee keer zo krachtig als de nieuwste MacBook Pro.

In Nederland wordt voorlopig alleen het 13,5 inch-model geleverd met een prijskaartje van minimaal 1749 euro. Op 14 december vindt de officiële release plaats. Of en wanneer we eventueel de 15 inch-variant mogen verwachten, is nog niet bekend.

[gv data=”4ck5RbTQj28″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *