Nintendo-fans boos: zeldzame 3DS belandt in magnetron

Kunstenaar stopt zeldzaam Nintendo-exemplaar in magnetron
Nintendo-liefhebbers zullen niet blij zijn met kunstenaar Kenny Irwin. Hij heeft namelijk een zeldzaam exemplaar van de nieuwe Nintendo 3DS weten te bemachtigen. Maar wat ‘ie er vervolgens mee heeft gedaan, wordt hem niet in dank afgenomen.

Irwin zette het exemplaar namelijk op eBay, maar niet in zijn originele staat. Hij stopte de spelcomputer namelijk eerst nog even in de magnetron. Waarschijnlijk heeft de beste man teveel tijd over of vindt hij dit daadwerkelijk kunst, een ding is zeker: Nintendo-fans waren niet blij. Het gaat namelijk om de New 3DS XL, de spelcomputer werd uitgebracht in gelimiteerde oplage.

De Majora’s Mask-editie bestaat uit een gouden kleur en is afgewerkt met een iconisch masker uit het bekende spel The Legend of Zelda. Deze speciale uitvoering ging vorige week in de verkoop en was binnen no time uitverkocht. Ook al is het exemplaar van Irwin volledig verkoold, goedkoop is-ie niet: hij wil er nog 11.000 euro voor hebben.

[gv data=”9MYTjxg9L1M”][/gv]

4 reacties

  1. Als kunstenaar communiceer niet via tekst of spraak, maar via film/foto/sculpturen/bewegingen. Een dikkere middelvinger naar de consumptiemaatschappij had deze kunstenaar niet kunnen geven. Leuk werk!

    • @SCscreamGT2: Om daarna zo’n heerlijke zak subsidie op te halen, tot de nok gevuld met centjes van mensen die hun brood verdienen in die consumptie maatschappij. Om dan vervolgens 50% in te moeten leveren omdat deze stink hippie principieel tegen werken is. Opgerot met dat luie linkse subsidie trekkende werkschuwe hippie tuig! En geef me nu zo’n nieuwe 3DSXL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *