Nokia 8 verklapt eigen specs in gelekte afbeeldingen

Nokia vlaggenschip
Want wat is er nu betrouwbaarder dan het toestel zelf?

De afgelopen weken zijn er heel wat nieuwtjes opgedoken omtrent het te verschijnen vlaggenschip van Nokia. De Nokia 8 moet het eerste echte toptoestel worden sinds de overname van de smartphonetak door HMD Global. In de de meest recent gelekte afbeeldingen verklapt de smartphone zelf wat er zich onder de motorkap bevindt.

Onderstaande foto’s zijn geplaatst op Slashleaks, nadat deze werden gedeeld via de Chinese social media app WeChat. Het modelnummer TA-1012 bevestigt dat het hier gaat om de Nokia 8, aangezien dit nummer in eerdere benchmarktesten terug te vinden is. Qua specs lijken voorgaande berichten overeen te komen.

Nokia 8 specs

In de gelekte foto’s meldt de Nokia 8 namelijk dat er een Snapdragon 835 chipset aanwezig is, 4GB RAM heeft, draait op de nieuwste versie van Android Nougat en over een QHD-display (2560 bij 1440 pixels) beschikt. Hoewel er geen schermgrootte getoond wordt, zien we wel het aantal pixels per inch. Hieruit kunnen we opmaken dat het display tussen de 5,2 en 5,3 inch groot is.

Toevallig zien we in een recente post van Nokia Mobile op Facebook een smartphone die wel heel erg veel weg heeft van de Nokia 8. Hoe de smartphone er precies uit gaat zien en welke specs er zich nog meer onder de motorkap bevinden, weten we na de presentatie op 16 augustus pas écht zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *