Op deze plekken in Nederland tref je zeldzame Pokémon

Op deze plekken in Nederland tref je zeldzame Pokémon
Je collectie verder uitbreiden?

Het is onmogelijk om in Nederland alle beschikbare Pokémon te vangen in Pokémon Go. Sommige Pokémon zijn enkel op speciale locaties op de wereld te vinden. Gelukkig brengt Niantic enkele zeldzame Pokémon binnen onze grenzen. Vanwege het eenjarige bestaan van Pokémon Go kun je tot en met 21 augustus op diverse locaties in ons land de virtuele beesten treffen.

In Stadshart Amstelveen, Stadshart Zoetermeer, Leidsenhage Leidschendam en Citymall Almere kan vanaf dit weekend Kangaskhan en Unown worden gevangen. Woon je niet in de buurt van deze steden dan kun je ook naar Duitsland reizen. De steden Berlijn, Bochum, Gera, Leipzig, Mönchengladbach, München, Oberhausen en Recklinghausen doen ook mee aan de actie. Op vakantie? Niet getreurd. Ook in de rest van Europa kunnen zeldzame Pokémon worden gevangen. Check de lijst hiervoor op de site van Niantic.

Naast de komst van zeldzame Pokémon activeert Niantic ook Lure Modules op deze locaties. Deze zullen worden geactiveerd in het weekend van 12 augustus en het weekend van 19 augustus. Met Lures worden Pokémon aangetrokken. Zo kun je extra veel Pokémon vangen. Ondernemers van de geselecteerde winkelcentrums zullen blij zijn. Mogelijk zullen de acties veel volk trekken, wat natuurlijk goed is voor de zaken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *