Pokémon GO krijgt drie grote updates dit jaar

Pokémon GO krijgt binnenkort nieuwe Pokémon
De game lijkt weer in trek te zijn bij Pokémon-fanaten.

Ontwikkelaar Niantic Labs maakte vorig jaar met Pokémon GO een ware klapper op de app-markt van smartphones. Miljoenen mensen wereldwijd dwongen zichzelf om buiten op zoek te gaan naar deze fascinerende fictieve wezentjes. Na een flinke terugval lijkt Niantic Labs er echter alles aan te doen om de game nog aantrekkelijker te maken.

Na de toffe update van enkele weken geleden, staan er ons nog zeker twee of drie grote updates te wachten dit jaar. Dit meldt CEO van Niantic Labs John Hanke tijdens het GDC 2017. Wanneer we er vanuit gaan dat de voorgaande update niet meegeteld wordt (wat wel mogelijk is uiteraard), kunnen we uit voorgaande uitspraken van Hanke redelijk opmaken welke features deze grote updates kunnen bevatten.

Daarin meldde de CEO onder andere dat het ruilen van Pokémon, speler versus speler-battles en een nieuw gym-systeem tot de wensen van Niantic Labs behoorden. Veel van deze features hadden echter al in de game moeten zitten, ware het niet dat Pokémon GO met veel tijdrovende serverproblemen kampte.

Volgens Redditor TheSilphRoad staat het ruilen van Pokémon onderling echter niet erg hoog op het verlanglijstje van Niantic, waardoor het nog maar afwachten is of deze feature nog komt in 2017. Met 43 weken te gaan lijkt het ons bovendien erg stug dat Niantic er iedere 13-14 weken een flinke update uit weet te persen, met of zonder serverproblemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *