Prijzen en nieuwe kleuren aankomende iPhones gelekt

Auteur: , 5 Reacties
Dit zijn de nieuwe maten, maar in welke kleur ga jij hem nemen?

Het is jaren geleden dat er zoveel keus in kleuren was.

Ming-Chi Kuo staat bekend als betrouwbare lekker die dicht bij het productieproces van Apple’s smartphone’s staat en de beste man heeft nieuwe informatie over de aankomende iPhone-modellen die Apple waarschijnlijk nog dit jaar gaat uitbrengen.

Prijzen
Zoals in de bovenstaande representatie duidelijk wordt, komen er waarschijnlijk dit jaar nog drie nieuwe modellen uit. De grootste, de versie met een 6,5″ OLED-display (iPhone X Plus), zal volgens Kuo net zoveel gaan kosten als de huidige populaire iPhone X. Met zo’n $1000 dollar wordt het dus ongetwijfeld een high-end toestel.

Verder zal de 6,1-inch uitvoering zo’n $700 dollar gaan kosten. Het toestel zal niet uitgerust worden met een dual camera en stainless steel behuizing en krijgt een iets minder scherm om de kosten wat te drukken. Het toestel zal als instapmodel gaan dienen. Tot slot gaat de vernieuwde iPhone X van 5,8-inch waarschijnlijk zo’n $100 dollar minder kosten omdat de Plus-variant dezelfde prijs krijgt als de huidige ‘gewone’ iPhone X.

Kleuren
Om de nieuwe generatie iPhones nog aantrekkelijker te maken komt Apple met een hoop nieuwe kleuren. De Plus-variant wordt waarschijnlijk beschikbaar in zwart, wit en een nieuwe kleur goud. Dat is overigens niet alles, want de 6,1″ uitvoering zal waarschijnlijk geleverd worden in grijs, wit, blauw, rood en oranje!

Het is voor het eerst sinds 2013 dat Apple met zoveel verschillende kleuren komt. Toen werd de iPhone 5C gelanceerd in een breed scala aan kleuren. Met de aankomende line-up zullen Apple-fans dus lekker zichzelf kunnen gaan uitdrukken met de uiteenlopende kleuren.

Eerder deze week lekte het design van de nieuwe modellen al uit. Die vind je hier. Ook werden er al wat nieuwe snufjes ontdekt. Tot slot lees je hier hoe Apple in de toekomst naar hun design gaat kijken. Spoiler alert: er zullen geen knoppen meer te vinden zijn.

Via: 9to5Mac5 reacties

niet veel vernieuwing dus…
@jantje_555: Nope, en Opeens zijn de 6+inch schermen cool en wereldnieuws ..
Maar jaren geleden was dat onzin en heette dat een phablet en had geen nut, bla bla bla.

Niks anders dan catchup spelen, snellere cpu en gpu en wellicht een kleurtje erbij.
@turbobrick: Ben met je eens dat het jammer is dat zelfs iphone geen kleine high end telefoons meer heeft maar de 6,1 inch zitten natuurlijk nu wel in een kleiner behuizing.
@vingers: Kleine high end is niet wat de klanten vragen, lees de overgrote meerderheid.
Die willen zoveel mogelijk scherm in een zo klein mogelijke verpakking.
Een Iphone SE is voor de meesten gewoon te klein qua scherm tegenwoordig. Dit verzin ik niet maar dat zie je op straat gewoon want mensen kunnen prima een SE kopen maar vrijwel iedereen gaat voor een 7(+), 8(+) of een X die allemaal duidelijk een groter scherm hebben.
Het is ook logisch wat je doet gewoon meer met zo’n ding nu als pak hem beet 5 jaar geleden en zeker 10 jaar geleden. En alles wat je doet qua input gaat via een scherm en ook vrijwel alle output, dus een scherm is belangerijk en size does matter.

Mijn opmerking is meer bedoeld dat vele Apple liefhebbers jarenlang de grotere schermen op Androids veroordeelde maar inmiddels zitten ze nu zelf aan dergelijke formaten en dan is het opeens cool.
Natuurlijk is het complete toestel minder hard gegroeid dankzij minder bezels maar die trend zagen we jaren geleden bij oa de edge toestellen ook en dus niks nieuws.
@turbobrick: Mwah, dat is een beetje zeuren om het zeuren, vind ik. De iPhone X is qua ‘foorprint’ nauwelijks groter dan de gewone 7, maar heeft een veel groter en veel fraaier scherm. Dat is een enorm voordeel.

Ja, er zijn andere Android toestellen die ongetwijfeld veel beter zijn. Er zijn echter genoeg mensen die het Apple OS wél kunnen waarderen. Heeft niets met ‘vernieuwend’ te maken. Zo ver ik weet is Apple nooit écht revolutionair geweest. Ja, de eerste iPhone, maar die werd pas bij nummer 4 echt prettig ( en toen was Android ook al lekker bezig).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).