Renders: onaangekondigde 12,9-inch iPad Pro duikt op

iPad Pro randloos
Een vernieuwde iPad lijkt enkel nog een kwestie van tijd.

Vorige maand schreven we al over de nieuwe iPad Pro die er waarschijnlijk aan zou komen. De tabletmarkt lijkt met de dag te krimpen, maar daar trekt Apple zich niets van aan. MySmartPrice heeft namelijk in samenwerking met OnLeaks details naar buiten gebracht van de nieuwste 12,9-inch iPad Pro.

Hoewel de info mogelijk niet honderd procent klopt, lijkt het een bevestiging te zijn dat de iPad Pro wel degelijk gepland staat voor dit jaar. In onderstaande video en enkele afbeeldingen zien we dat de schermranden van de nieuwe variant inderdaad geslonken zijn, iets dat uit voorgaande geruchten ook al gemeld werd.

Nieuwe iPad Pro

Daarnaast zijn de hoeken van het scherm afgerond én is er geen ruimte meer voor een homeknop. Waarschijnlijk gaat Apple dus ook bij haar tablets op de Face ID-tour en verwijdert het Touch ID, een feature die juist bij veel gebruikers geliefd is.

Zowel aan de voor- als achterkant bevindt zich een camera, waarvan laatstgenoemde ook nog een beetje uitsteekt. Daarnaast is er geen inkeping aanwezig, maar ook geen koptelefooningang. Lekker handig wanneer je audio wil luisteren en opladen tegelijk. De verwachting is dat op 12 september de iPad Pro officieel uit de doeken wordt gedaan.

[gv data=”IwLgCHqL9iA”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *