Samsung Galaxy S20 krijgt toffe camera-feature van LG

Gebruikers krijgen heel veel keuze met een nieuwe feature voor de Galaxy S20-serie.

Het is nog een ruime week afwachten voor het Unpacked Event, maar we weten al zo’n beetje alles wat er te weten valt over Samsung’s aankomende vlaggenschip-reeks. Zo zijn de volledige specs al bekend, weten we welke kleuren we mogen verwachten en wat voor stevige camera’s de verschillende varianten zullen krijgen. We wisten daarentegen nog niet wat die camera’s precies konden, maar daar brengt Max Weinbach verandering in.

De frequente lekker laat in de onderstaande tweet weten dat Samsung leentjebuur heeft gespeeld bij hun landgenoten van LG. De S20-reeks krijgt een functie genaamd QuickTake. Hiermee krijgen gebruikers flink meer controle over de kiekjes die ze schieten.

Met QuickTake maakt de gebruiker tegelijkertijd een foto met de main-, ultra-wide- en telephoto-lens waarna men kan kiezen welke van die kiekjes het beste is gelukt. Je vergelijkt dus de foto’s van ieder van de lenzen en kiest zo welke het beste weergeeft wat je hebt vastgelegd.

Deze functie zagen we eerder bij de LG V40 ThinQ. Het toestel dat eind 2018 uitkwam had een vijftal camera’s, toen nog een behoorlijk excessieve hoeveelheid. De feature waarmee men uit meerdere foto’s kon kiezen was daarbij een leuke toevoeging aan een toch al best leuk toestel.

Foto @IceUniverse

Lees ook: Officiële pers-renders Samsung Galaxy S20-serie gelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *