Samsung Galaxy S21

Is dit de Samsung Galaxy line-up voor 2021?

Samsung Galaxy S21

Wat gaat er gebeuren met de Samsung Galaxy Note en de S-Pen?

Het komende jaar gaat er bij Samsung waarschijnlijk wel het een en ander veranderen. Als we af moeten gaan op de berichten van de bekende insider Max Weinbach krijgen de Samsung Galaxy fans een paar ware cultuurschokken te verwerken. Wij zetten de laatste informatie op een rij.

Dit wordt de Samsung Galaxy S21 serie

De eerste cultuurschok wisten we eigenlijk al, de Samsung Galaxy S21 serie komt in januari en dat is eerder dan in andere jaren. Volgens Weinbach gaat de serie uit vier modellen bestaan. De Samsung Galaxy S21 FE (de budget-editie), De reguliere S21, de S21 + en de S 21 Ultra.

Hierbij is nog onbekend of alle toestellen uit de serie tegelijk gelanceerd kan worden. Op basis van de lanceringen dit jaar zou de Samsung Galaxy S21 FE wel eens later kunnen zijn dan de andere types uit de S-lijn. Het is ook te hopen dat men dan minder problemen krijgt met de FE-editie.

Komt de Samsung Galaxy Note in het najaar?

Ook Weinbach bevestigt wat wij al eerder meldden, de Samsung Galaxy Note serie verschijnt volgend jaar niet. In plaats daarvan verwacht men de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3. Het goede nieuws van de liefhebbers van de vouwbare smartphone is dat er ook van de Z Fold een FE-editie op het programma staat.

Voor de liefhebbers van de Note-serie en de S-Pen blijft er dan nog één vraag over.

Wat gebeurt er met de S-Pen als de Note-serie verdwijnt?

De S-pen is voor velen geliefd, maar was tot nu toe alleen voor de Note-serie verkrijgbaar. Volgens Weinbach gaat dat veranderen. Hij meldt namelijk (in de draad onder de tweet) dat er 3 smartphones zijn die de S-Pen zullen ondersteunen. De goede lezer begrijpt dat hiermee niet gezegd is dat er ook toestellen voorzien zullen zijn van een S-Pen. Dit sluit aan bij eerdere geruchten.

Een andere bekende insider liet namelijk vorige week weten dat de S-Pen helemaal niet meer standaard geleverd zal worden. Het wordt volgens hem namelijk een accessoire die apart aangeboden zal worden. Dit gerucht werd vervolgens bevestigd door insider Ice universe die zeker zegt te weten dat de Samsung Galaxy S21 Ultra in ieder geval de S-Pen zal ondersteunen.

Andere kandidaten zouden de Z3 en Fold3 zijn. Wij zijn benieuwd.

Bron: T3.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *