Sony brengt films & series naar Nederlands Netflix-aanbod

Sony brengt films & series naar Nederlands Netflix-aanbod
De in september in Nederland geïntroduceerde streamingdienst breidde in ons land onlangs al uit met een sloot nieuwe Disney-content, nu is bekend geworden dat ook Sony Pictures Entertainment haar filmwaren hier zal slijten. En dat betekent: Breaking Bad voor iedereen!

Naast de ‘once in a generation’-show Breaking Bad over een op het verkeerde pad geraakte scheikundeleraar in een lelijke Pontiac Aztek brengt Sony ook een aantal andere films en series naar de Netflix-bibliotheek van Nederlandse gebruikers. Dit zijn:

  • Spiderman
  • Cloudy with a Chance of Meatballs
  • District 9
  • The Tudors
  • Drop Dead Diva

De software van de 7,99 euro per maand kostende streamingdienst werd onlangs nog vernieuwd voor gameconsoles, Smart TV’s, settopboxes en Blu-ray spelers. Voor deze vernieuwde interface een geheel nieuw softwareplatform (met een beetje JavaScript) gebouwd waarbij men afstapt van HTML5 om ook lichtere apparaten te kunnen bereiken en meer functionaliteit te kunnen bieden. Dit betekent overigens niet dat ze compleet stoppen met HTML 5. Sterker nog, de HTML-standaard blijft op het web het allerbelangrijkst voor Netflix, zo liet het bedrijf weten.

Enfin, u kunt nu beginnen met Breaking Bad seizoen 1 t/m 5 (deel A) kijken. Voor die laatste drie personen in Nederland die dat nog niet hadden gedaan (of het nog niet hadden gestreamd middels deze workaround).

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *