Stiekem gebeurt er van alles bij McDonald’s [video]

mc-donalds-nieuws
Het is zelfs knokken om een hamburger.

In Nederland breidt McDonald’s het aantal bezorgpunten maar geleidelijk uit. In 2 jaar tijd zijn er nog geen 20 McDelivery’s gekomen. Wereldwijd gaat het echter een stuk harder en dat is slecht nieuws voor bezorgdienst UberEats. McDonald’s wilde namelijk de tarieven drukken, maar die onderhandelingen liepen vast. Dit betekent dat de sportieve fietsers niet meer het alleenrecht hebben op een wachtplek bij de Mc. Zij moeten nu concurrent Doordash naast zich dulden. In Nederland is Doordash overigens niet actief. Hier zal je dus óf een van Ubereats deliveryzaken moeten proberen of zelf naar de Mc moeten rijden. Pas overigens wel op dat je niet meer bestelt dan nodig, daar is men namelijk nogal gehaaid in.

Het rijden naar de McDrive heeft McDonald’s op het idee gebracht om samen met energieconcern Vattenfall alle 168 drive-ins in de komende jaren van elektrische laadpalen voor klanten te voorzien. Inmiddels zijn de afgelopen maanden de eerste exemplaren in Noord Brabant geplaatst. Ook voor haar eigen logistiek zet McDonald’s vol in op elektrisch en duurzaam. Zo gaan zij hun vloot vrachtwagens vernieuwen.

Nu we het toch over de McDrive hebben, het is in menig studentenhuis een traditie om wat van de lantaarnpaal gevallen verkeersborden aan de muur te hangen. Wil je voorkomen dat de advocaat in de dop een strafblad oploopt omdat hij of zij met dronken harses een verkeersbord van de paal rukt? Dan is dit officiële richtingaanwijzingsbord naar de McDrive een leuke suggestie als cadeau voor in het nieuwe studentenhuis.

Hoewel de slogan ‘je bent jezelf niet als je trek hebt’ niet van McDonald’s is kun je wel stellen dat deze van toepassing is op de hongerige klanten van deze vestiging in Londen.
[gv data=”a7fLElApG9g”][/gv]

Eén reactie

  1. Wij hebben hier waar ik woon in de VS::
    Doordash, Ubereats, Grubhub, Amazon Restaurants (RIP), Caviar, Eat24 (Yelp), OrderAhead, PostMates, Waitr

    Ik mis de tijd dat ik enkel thuisbezorgd had..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *