Tidal opgezegd? Jay-Z boekt toch $20 van je bank

Effe opletten
Even opletten geblazen als je een Tidal abonnement hebt gehad, want Jay-Z heeft misschien wat zitten prutsen met je bankrekening.

Ok, ok, per ongeluk natuurlijk. Maar het is wel typisch dat sommige gebruikers die hun abonnement hadden opgezegd en hun accoutn hadden verwijderd toch geld van hun rekening zagen verdwijnen. Want als je een account verwijderd, dan zou het toch weg moeten zijn?

Tidal – de Spotify– en Apple Musicconcurrent van Jay-Z – schreef afgelopen weekend van verschillende accounts die niet meer bestonden toch $19,95 af. De prijs van een premium losless maandabonnement. Ze ontdekten de fout zelf en boekten het geld snel terug. Probleem opgelost zou je zeggen.

Niet helemaal, de gebruikers die getroffen waren door het probleem kregen ook nog even drie maanden gratis Tidal aangeboden van Jay-Z en zijn mensen. Fideel natuurlijk, totdat je de kleine lettertjes leest: Na de drie maanden gratis stopt het abonnement niet automatisch, maar gaat het weer $19,95 van je incasseren. Lekker goedkope rip-off dus. Gelukkig voor de getroffenen heeft het bedrijf die fout ook alweer hersteld, maar het wijst er wel op dat je toch je bankafschriften goed in de gaten moet blijven houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *