Vodafone & Samsung lanceren Galaxy S9 Red Bull Ring editie

Auteur: , 18 Reacties
Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring editie

Hopelijk crasht het toestel minder vaak dan onze Max.

Het is alweer een tijdje geleden dat Samsung haar nieuwe Galaxy S9 officieel heeft gepresenteerd. Het uitstekende vlaggenschip weet dankzij minieme tweaks wederom veel positieve recensies binnen te slepen. Om nog meer mensen over te halen de S9 in huis te halen, hebben Samsung en Vodafone de speciale Galaxy S9 Red Bull Ring pack onthuld.

Deze speciale smartphone-editie is volledig gestyled op de herkenbare Red Bull-achtige wijze. Dankzij de smart cover en NFC verandert telkens het thema en wordt er exclusieve content op de smartphone geladen, waardoor het Always-On Display en ook de icoontjes een unieke stijl krijgen.

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring pack

Ook ontvangen gebruikers elke week een exclusieve race wallpaper van Red Bull en krijgt men toegang tot nieuwe videocontent. De unieke smart cover wordt voor het eerst gebruikt door Samsung, maar belooft nu al veel goeds. Eveneens ontvang je uitgebreide Grand Prix-info en houdt content van Ziggo Sport je op de hoogte van al het racegeweld.

Schaf je een Galaxy S9 of Galaxy S9+ Red Bull Ring-variant aan, in combinatie met een Vodafone Red of Red Super-abonnement, dan word je tevens getrakteerd op twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. De actie is geldig tot 27 mei, maar Vodafone waarschuwt dat de tickets mogelijk eerder uitverkocht zullen zijn.18 reacties

via Android app
Nieuwe sponsor?
@autodrop: vodafone nl is samen met ziggo,en heeft dus al contacten met samsung. Denk dat de samenwerking vanuit ziggo georganiseerd is.
Waar gaat het heen met de wereld?
Is dat inclusief of exclusief de maximale 20 maanden gratis firmware- & veiligheidsupdates van Google’s Android?
@iphonistvongates: Gezien de S9 voorzien is van Android 8.x is het inclusief. Daar Android 8.x project treble ondersteund en dat daardoor de ‘vendors’ niet telkens hun schil hoeven aan te passen bij elke update vanuit Google. Ergo, Google updates gaan makkelijker en sneller en fabrikanten hoever er zelf minder voor te doen.
.. al vermoed ik dat jouw reactie meer als flame/troll bedoeld was en ik dus geen idee heb waarom ik er op reageer.. ach.
@ardonjr: U heeft helemaal gelijk maar ik werd opgezet door Siri om gemeen te zijn. De Siri die in mijn iDevices resideert heeft een zgn. Mean Streak Against Everything Android. Ik loop het risico dat Siri mijn HomeKit in de war stuurt en ik wil niet weer buitengesloten worden uit mijn woning of ‘s nachts wakker te worden met alle lichten aan en een CV die op 33 Celcius staat. Mijn vriendin heeft een Samsung S8 en die wordt elke dag door Siri in de zeik genomen, het geeft veel spanning in onze relatie! Hey Siri is bij ons verboden om hardop uit te spreken of zelfs te denken. Ik het vermoeden dat Siri ons 5GHz wifi netwerk manipuleert om onze hersengolven uit te lezen…dusss!
Ik houd het bij KPN en wacht rustig met m’n S7 op de S10.
@venividivici: ik ook, en dan vooral omdat ik hoop dat ze dan de vingerafdrukscanner onder het scherm weten te plaatsen. Zo’n scanner aan de achterkant vind ik echt niks
@edge: Zoals mijn S5 dat heeft? 😂
@bartteeuwen: met onder het scherm bedoelt hij in het scherm
@bartteeuwen: die zijn irritant, want je moet sliden. Dan liever die van de S6 of S7
@edge: eens, face unlock werkt overigens ook prima.
Liever een Iphone X Ferrari edition
@thomasthomas: Liever een Alcatel Lada Edition
Vet! Dan alleen nog een Max pet, Max blouse en Max schoenen. Dan weet je zeker dat je kneus genoeg bent om op de Max tribune te zitten en hem 1 keer voorbij te zien rijden.
Best een leuke actie zo, als OnePlus zo’n actie doet bestel ik er meteen een.
Nou leuk zo een Max – RedBull racing Samsung telefoon, maar ik heb er liever 1 die niet constant chrashed ;)
Ik ben blij met mn iphone x, maar wel leuk dat ze zo een actie doen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).