Vodafone & Samsung lanceren Galaxy S9 Red Bull Ring editie

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring editie
Hopelijk crasht het toestel minder vaak dan onze Max.

Het is alweer een tijdje geleden dat Samsung haar nieuwe Galaxy S9 officieel heeft gepresenteerd. Het uitstekende vlaggenschip weet dankzij minieme tweaks wederom veel positieve recensies binnen te slepen. Om nog meer mensen over te halen de S9 in huis te halen, hebben Samsung en Vodafone de speciale Galaxy S9 Red Bull Ring pack onthuld.

Deze speciale smartphone-editie is volledig gestyled op de herkenbare Red Bull-achtige wijze. Dankzij de smart cover en NFC verandert telkens het thema en wordt er exclusieve content op de smartphone geladen, waardoor het Always-On Display en ook de icoontjes een unieke stijl krijgen.

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring pack

Ook ontvangen gebruikers elke week een exclusieve race wallpaper van Red Bull en krijgt men toegang tot nieuwe videocontent. De unieke smart cover wordt voor het eerst gebruikt door Samsung, maar belooft nu al veel goeds. Eveneens ontvang je uitgebreide Grand Prix-info en houdt content van Ziggo Sport je op de hoogte van al het racegeweld.

Schaf je een Galaxy S9 of Galaxy S9+ Red Bull Ring-variant aan, in combinatie met een Vodafone Red of Red Super-abonnement, dan word je tevens getrakteerd op twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. De actie is geldig tot 27 mei, maar Vodafone waarschuwt dat de tickets mogelijk eerder uitverkocht zullen zijn.

Nog geen reacties

    • @iphonistvongates: Gezien de S9 voorzien is van Android 8.x is het inclusief. Daar Android 8.x project treble ondersteund en dat daardoor de ‘vendors’ niet telkens hun schil hoeven aan te passen bij elke update vanuit Google. Ergo, Google updates gaan makkelijker en sneller en fabrikanten hoever er zelf minder voor te doen.
      .. al vermoed ik dat jouw reactie meer als flame/troll bedoeld was en ik dus geen idee heb waarom ik er op reageer.. ach.

      • @ardonjr: U heeft helemaal gelijk maar ik werd opgezet door Siri om gemeen te zijn. De Siri die in mijn iDevices resideert heeft een zgn. Mean Streak Against Everything Android. Ik loop het risico dat Siri mijn HomeKit in de war stuurt en ik wil niet weer buitengesloten worden uit mijn woning of ‘s nachts wakker te worden met alle lichten aan en een CV die op 33 Celcius staat. Mijn vriendin heeft een Samsung S8 en die wordt elke dag door Siri in de zeik genomen, het geeft veel spanning in onze relatie! Hey Siri is bij ons verboden om hardop uit te spreken of zelfs te denken. Ik het vermoeden dat Siri ons 5GHz wifi netwerk manipuleert om onze hersengolven uit te lezen…dusss!

  1. Vet! Dan alleen nog een Max pet, Max blouse en Max schoenen. Dan weet je zeker dat je kneus genoeg bent om op de Max tribune te zitten en hem 1 keer voorbij te zien rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *