Zo uniek wordt het beeldscherm van de Samsung Galaxy S11/S20

De resolutie en verversingssnelheid verrassen steeds weer.

In aanloop naar de presentatie van de vlaggenschepen van de Samsung Galaxy S11 serie in 2020 zijn er al veel details bekend geworden. Zo gaat de naam waarschijnlijk op de schop en spreken we vanaf februari over de Samsung Galaxy S20 of Samsung Galaxy S20 +. Ook zijn er al diverse technische specificaties gelekt. Daar komt nu vers nieuws over het beeldscherm bij.

De bekende Samsung-watcher Ice Universe heeft nieuws over het beeldscherm van de Samsung Galaxy S20. Samsung zou hier namelijk een unieke toepassing voor hebben bedacht. Nadat eerst geruchten gingen over een verversingssnelheid van 120 Hz en deze later weer ontkracht leken te worden zet Ice Universe nu op een rij hoe het zit.

Vanmorgen gaf hij hierop een toelichting. Wanneer je kiest voor de maximale beeldkwaliteit met een resolutie van 2K en verversingssnelheid van 120 Hz zou dit wel eens, onder meer afhankelijk van het overig gebruik, erg veel batterijcapaciteit kunnen kosten en/of de functionaliteit kunnen verlagen.

Daarom kun je er zelf voor kiezen om de verversingssnelheid terug te brengen naar 60 Hz. De resolutie van 2K moet dan alsnog voor een zeer goed beeld zorgen. Dit zou voldoende moeten zijn om, als je niet gamet en geen zware bewerkingen wilt doen op jouw smartphone, te genieten van de kwaliteit van de Samsung Galaxy S11 of Samsung Galaxy S20, zoals we hem moeten noemen.

Op de definitieve specificaties, zoals de batterij-capaciteit moeten we wachten tot de officiële onthulling, die voor 11 februari gepland staat.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *