Review Zoho CRM Software | Voordelen, kosten en ervaringen

Ben je op zoek naar een CRM systeem voor jouw onderneming? Dan ben je Zoho waarschijnlijk wel eens tegen gekomen. We bekijken in deze Zoho review deze CRM software en zetten de voordelen, prijzen en gebruikservaringen op een rij. Bekijk snel of deze CRM tool iets voor jou is!

De software van Zoho CRM biedt een wereldwijd netwerk van meer dan 150.000 bedrijven in 180 landen. Door het grote netwerk van Zoho kan je meer leads genereren, makkelijk contact houden met klanten en je omzet vergroten. Zoho CRM wordt door veel kleine bedrijven en freelancers gebruikt die zich veelal focussen op sourcing van sociale media. In deze review zetten we de voordelen, functies en prijzen voor je op een rijtje. Daarnaast lees je hoe Zoho beoordeeld wordt en krijg je twee reviews van gebruikers.

Powered By:

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Zoho pakketten

Zoho heeft, naast de gratis versie voor maximaal 3 gebruikers, verschillende pakketten samengesteld. Het gratis pakket voor kleine ondernemingen bevat de mogelijkheid tot automatisering van het salesteam. Benieuwd naar de gratis mogelijkheden die Zoho klanten biedt? Ontdek alle functies van het gratis pakket en registreer je nu.

Standaard

Het standaardpakket van Zoho bedraagt €18 per gebruiker per maand. De functies zoals omschreven in de gratis versie zijn natuurlijk inbegrepen in het standaardpakket. De functies van dit pakket hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

 • Scoringsregels: potentiele klanten rangschikken op positieve of negatieve scores.
 • Workflows: automatiseer de conversie van records met workflow-regels.
 • Meerdere pijplijnen: creer aangepaste pijplijnen die passen bij je unieke salesprocessen.
 • Bulk e-mails: verzend bulk-emails om een groot deel van je klanten te bereiken
 • Aangepaste dashboards: geef CRM-gegevens weer en vat ze samen op basis van je zakelijke behoefte.

Professional

Het professional pakket van Zoho bedraagt €30 per gebruiker per maand. Dit pakket is de eerste upgrade ten opzichte van het standaardpakket, bovengenoemde functies zijn dus allemaal beschikbaar in het professional pakket. De extra functies van dit pakket hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

 • SalesSignals: ontvang realtime klantmeldingen.
 • Blauwdruk: beheer elke fase van uw offline en online bedrijfsproces.
 • Web-naar-case-formulieren: zet ondersteuningstickets om in casussen en zorg voor follow-up.
 • Validatieregels: zorg voor een betere kwaliteit van inkomende klantgegevens.
 • Voorraadbeheer: prijslijsten, offertes, facturen, inkooporders.

Enterprise

Het enterprise pakket van Zoho is het meest populaire pakket dat wordt aangeboden. De kosten van dit pakket bedragen €45 per gebruiker per maand en bevat alle bovengenoemde functies. De extra functies van dit pakket staan hier voor je op een rijtje:

 • Zia AI: AI-gesprek assistent, voorspellingen en suggesties.
 • CommandCenter: personaliseer elke fase van je klanttrajecten.
 • Canvas: visuele CRM-weergave voor verbeterd gebruik.
 • Portals voor meerdere gebruikers: portals voor klanten, leveranciers en partners.
 • Geavanceerde maatoplossingen: pagina lay-out, aangepaste modules, knoppen, web tabbladen, sandbox.
 • Mobiele SDK en MDM: aangepaste mobiele apps maken en distribueren.

Ultimate

Het ultimate pakket van Zoho is het meest uitgebreide pakket dat wordt aangeboden. De kosten van dit pakket bedragen €55 per gebruiker per maand en bevat alle eerdergenoemde functies. De extra functies die worden aangeboden in dit pakket staan hier voor je opgesomd:

 • Geavanceerde BI- gebundeled met Zoho Analytics: gebundeld met de Premium-editie van Zoho Analytics: Beste BI- en Analysesoftware in zijn klasse.
 • Uitgebreide functiebeperkingen: maximale aantal functiebeperkingen – API, geografische gebieden, regels, gegevensverrijking, pagina lay-outs, portals, webformulieren, rollen, profielen, enz.
 • Proefversie van 30 dagen.

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

De voordelen van Zoho

Automatiseer elk aspect van je bedrijf

Automatiseer elk aspect van je bedrijf en beperk zo tijdrovende en terugkerende taken.

Activeer directe acties

Activeer directe acties, blijf op de hoogte van alle activiteiten en volg beter op met de werkprocessen.

Beheer en meet de sales-prestaties

Beheer en meet de sales-prestaties van je bedrijf per regio.

Vind eenvoudig en snel alle informatie die je nodig hebt

Vind eenvoudig en snel alle informatie die je nodig hebt met behulp van Zia, je persoonlijke sales-assistent met AI-technologie

Stroomlijn je stimuleringsproces

Stroomlijn je stimuleringsproces voor leads en haal het maximale uit iedere binnenkomende lead.

Neem slimmere zakelijke beslissingen

Met Zoho neem je slimmere zakelijke beslissingen met krachtige realtime analyses.

Houd gemakkelijk belangrijke prestatie-indicatoren bij

Houd gemakkelijk belangrijke prestatie-indicatoren bij, inclusief huidige trends en voorspellingen.

Ontvang geavanceerde voorspellingen op het gebied van leads en deals

Ontvang geavanceerde voorspellingen op het gebied van leads en deals. Zo krijg je meer inzicht in leads die waarschijnlijk worden omgezet naar sales.

Zoho ervaringen

Ondernemers hebben een uitstekende ervaring met de software van Zoho. Zo ontving Zoho in 2019 de prijs voor beste leverancier van bedrijfssoftware volgens Constellation Research. Dit werd gevolgd door nog twee awards in 2020, namelijk “De meest vertrouwde leverancier volgens Crozdesk” en “Leider in het middelgrote-markt- en bedrijfssegment volgens G2Crowd”

Ook werd Zoho benoemd tot Beste CRM-software voor leadbeheer volgens Gartner Peer Insights. De beoordelingen online liegen er dan ook niet om. In de App Store kreeg Zoho een beoordeling van 4,5/5 sterren. In de Google Play store werd Zoho beoordeeld met 4.0/5 sterren.

Gebruikers geven aan heel tevreden te zijn over de CRM software van Zoho. Ze ervaren een toename in de sales-pijplijn waardoor potentiële klanten makkelijker te werven zijn. Daarom geven de gebruikers aan dat het systeem vooral heel geschikt is voor bedrijven die met veel complexiteit te maken hebben in hun sales en marketing, en tegelijkertijd een snelle groei zien.

Nog niet overtuigd van de kwaliteit van Zoho? Probeer de software 15 dagen gratis en ontdek welk pakket het beste aansluit op de wensen van jouw bedrijf!

bedrijfssoftware

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Onze top partners

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Cijfer:
4.0
Pros:
 • Al je bedrijfsprocessen in één systeem
 • Hou overzicht over verschillende projecten
 • Optimaliseer workflows
 • Automatiseer je boekhouding
 • Verbeter klantrelaties
Bekijk Nu Bekijk Review

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Cijfer:
4.0
Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
 • Datagedreven ondernemen
Bekijk Nu
Aanbevolen
5.0

In de Pipedrive software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.


Pros:
 • Alles-in-één verkoopplatform
 • Ontworpen door verkopers, voor verkopers
 • Beheer je klantfunnel van lead tot deal
 • Handige inzichten en rapporten
 • Automatiseer je sales
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

Wij helpen je graag op weg

Conclusie: het aanbod in bedrijfssoftware is groot. Dit lijkt heel praktisch, maar in de praktijk blijkt dit voordeel ook meteen een nadeel. Veel bedrijven ervaren het grote aanbod juist als struikelblok voor het maken van een overwogen keuze voor bedrijfssoftware. Wij helpen je daarom om deze keuze wat eenvoudiger te maken. Zo kun je oriënteren, pakketten vergelijken en reviews lezen, waarmee je de beste keuze kunt maken.

Wij zijn als website aan geen enkele aanbieder verbonden. We streven er dan ook naar om je van de meest objectieve informatie te voorzien zonder je te willen beïnvloeden bij je keuze, maar wel om je te helpen bij het maken van deze beslissing. Ben je op zoek naar specifieke informatie, heb je aanvullingen op deze informatie of heb je andere suggesties? 

Het laatste nieuws over software op apparata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *