Verhoog je performance met martech software

Hoe pak je jouw marketing challenges het beste aan? Welke martech oplossingen zijn het meest geschikt en hoe vergelijk je dit?

Ontdek de laatste trends in content experience, de nieuwste features in software en vergelijk dankzij de ervaringen van experts.

Creëer de beste content experience

Contentcreatie die boeit, overtuigt en effect heeft: dat is wat je als content marketeer wilt. Slimme software oplossingen bieden experts tal van handvatten om hun strategieën en content te optimaliseren. Van data analyses, tot topic suggesties op basis van SEO inzichten tot optimalisatie kansen.

Of jouw grootste challenges zich nu bevinden in social content, marktontwikkelingen, relatiemanagement of keyword onderzoek. Martech oplossingen nemen je bij de hand.

Powered by:

Populaire aanbieders op een rij

Semrush

De juiste data verzamelen, analyseren en nieuwe inzichten opdoen doe je met Semrush. Deze software is de marktleider in online marketinganalyses en tools, van SEO tot ads en social media.

Hubspot

Online groeien? De resultaatgerichte software van HubSpot is geliefd bij veel middelgrote organisaties. Van complete all-in pakketten tot subpakketten voor teams en freelancers: HubSpot faciliteert geautomatiseerde oplossingen.

Contentoo

Next level content creëeren, daar helpt Contentoo mee. Deze software combineert AI met een flinke portie creatief talent en inzicht. Het resultaat? Een multifunctionele cloud waar je je contentstrategie in vormgeeft, uitrolt en aanstuurt.

Seeders

Digitale PR en een sterke strategie voor merkzichtbaarheid gaan niet meer los van elkaar. Seeders weet precies hoe dit werkt en ontwerpt effectieve online PR campagnes. Goed voor de zichtbaarheid, bekendheid en groei van je merk.

De beste Martech SaaS voor jou

Kies uit meer dan 5600 oplossingen

Ontdek Stacksy

Martech SaaS vergelijken

Een goede keuze voor martech software maken? Van full-service oplossing tot niche-expert tool: de keuze is reuze. Let bij het vergelijken zeker op:

Veelzijdigheid en features

Wat kun je allemaal met de software doen en matcht dat met jouw behoeften? Bepaal of je all-in-one software zoekt of juist een specifieke tool nodig hebt en vergelijk hoe diverse martech oplossingen scoren.

Schaalbaarheid

Onderzoek voor welk type gebruiker de software geschikt is. Voor freelancers, midsized organisaties of juist voor grote ondernemingen met bulkdata? Ben je nu nog een klein bedrijf maar verwacht je rap te groeien, dan wil je wellicht nu ook een keuze maken voor software die met je mee kan groeien.

Ease of use

Hoe gemakkelijk ben je thuis in de software? Vraagt de SaaS oplossing om diepgaand begrip van martech om deze optimaal te kunnen gebruiken, bepaal dan of de beoogde gebruikers dit hebben.

Integratiemogelijkheden

Martech software kan vaak geïntegreerd worden met andere tools, zoals Google Search Console of Analytics, maar ook projectmanagementtools zoals Monday.com. Wanneer je werkt met andere software, kunnen deze integratie een grote meerwaarde bieden. Sommige softwares bieden ook API integratiemogelijkheden.

Pricing

Er kan een groot verschil zitten tussen de kosten die je betaalt om gebruik te kunnen maken van de software. Vaak zijn er diverse opties, zoals een gratis variant. Bepaal welke investering je (maandelijks) wilt en kunt maken en vergelijk vervolgens wat de software daarvoor te bieden heeft.

Meer weten?

Vind de geschikte martech oplossing voor jou

Het aanbod in martech software is eindeloos. Dat lijkt ideaal, maar het kan een aardige zoektocht zijn om te vinden welke software past bij jouw eisen en behoeften. De experts van Stacksy helpen je daarom om deze keuze wat gemakkelijker te maken en je marketingstack slim uit te bouwen. Oriënteer, vergelijk, en lees reviews zodat je beste keuze maakt.

Stacksy is dé online marktplaats voor martech oplossingen

Top partners

Semrush

Pros:
 • All-in-one functionaliteit
 • Gedetailleerde concurrentieanalyse
 • Nauwkeurige zoekwoordanalyse
 • Schaalbaar voor bijna ieder bedrijf
 • Naadloze integratie met allerlei tools

HubSpot

Pros:
 • Alles-in-één-platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Sterke support afdeling en educatieve informatie

Contentoo

Pros:
 • Contentcreatie in alle soorten en maten
 • Gepersonaliseerde AI tools
 • Toegang tot proofreaders
 • Sterke kwaliteitscontrole
 • Betrouwbare vertaaltool

Seeders

Pros:
 • Persberichten die je autoriteit boosten
 • Profiteer van het internationaal sterke netwerk
 • Naamsbekendheid laten groeien in binnen- en buitenland

Pipedrive

Pros:
 • Personaliseerbare pijplijn
 • Intuïtieve visualisatie
 • Bruikbare rapportages
 • Veel integratiemogelijkheden

Behoefte aan geschikte oplossingen voor jouw challenges?

Steve van Stacksy vindt de oplossingen die jij zoekt

Zo kom je verder

Software as a Service (SaaS) is een van de oplossingen voor marketeers in de snelgroeiende en dynamische markt en diens uitdagingen. Martech software biedt integratiemogelijkheden die nieuwe inzichten bieden. De combinatie van data, slimme analyses en inzet van AI zorgen voor een verfrissend perspectief en helpt marketeers om hun campagnes naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd hoe de software nu echt verschilt, first-hand reviews lezen én advies van experts ontvangen?

Kijk verder

Digital PR

Digital PR

Martech -> Thema’s -> Digital PR

Groei organisch, geef je merkbekendheid een boost én versterk je positie. Met Digital PR kan het.

SEO + Local SEO

SEO & Local SEO

Martech -> Thema’s -> SEO

Een sterke SEO strategie is onmisbaar voor ieder bedrijf. Hoe bouw je deze uit, welke tools zijn schaalbaar en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Digital Insights

Martech -> Thema’s -> Digital Insights

Inzichten over jouw marktaandeel, de zoektrends en behoeften van potentiële klanten en meer. Digital insights helpen je verder.

Het laatste nieuws over martech op Apparata