Digital PR

In een constant veranderend landschap wordt het steeds belangrijker om de zichtbaarheid van je merk te verbeteren. Maar hoe doe je dat?

Op deze pagina vind je onze selectie van de beste marketingoplossingen die gespecialiseerd zijn in Digital PR.

Optimaliseer jouw Digital PR

Als marketing expert sta je dagelijks voor de uitdaging om jouw merk op een effectieve wijze te positioneren en te laten groeien. Digital PR is dé manier waarop je kan zorgen dat de zichtbaarheid van jouw merk verbetert. Maar hoe optimaliseer je jouw online PR? Dit doe je effectief met een van de geavanceerde softwaretools voor Digital PR.

Deze tools helpen je bijvoorbeeld om uitgelicht te worden in tijdschriften, verbeteren de autoriteit van jouw website en zorgen ervoor dat je beter wordt dan concurrentie. Uiteraard is er keuze uit veel verschillende tools. Wij hebben daarom de beste tools vergeleken en hieronder uitgelicht. Zo maken we de keuze voor jou wat makkelijker.

Powered by:

Populaire tools voor Digital PR

Semrush

Semrush is een van de meest bekende online marketing tools. Allesomvattend en multifunctioneel.

Pros:
 • All-in-one functionaliteit
 • Gedetailleerde concurrentieanalyse
 • Nauwkeurige zoekwoordanalyse
 • Schaalbaar voor bijna ieder bedrijf
 • Naadloze integratie met allerlei tools

Seeders

Seeders geeft je zichtbaarheid een boost door slimme linkbuilding, digital PR, SEO en social media strategieën.

Pros:
 • Persberichten die je autoriteit boosten
 • Profiteer van het internationaal sterke netwerk
 • Naamsbekendheid laten groeien in binnen- en buitenland

HubSpot

HubSpot helpt je effectief groeien met tools voor marketing, sales én klantenservice. Zo richt je processen overzichtelijk in en stem je ze op elkaar af voor een gestroomlijnde uitvoering van je strategie.

Pros:
 • Alles-in-één-platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Sterke support afdeling en educatieve informatie

Wat is Digital PR?

Het belangrijkste doel van Digital PR is om de reputatie van een merk te verbeteren en online aanwezigheid te versterken. Er zijn verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden. Een essentieel aspect van Digital PR is het opbouwen en onderhouden van een reputatie. Dit doe je bijvoorbeeld door boeiende en kwalitatief hoogwaardige content te maken en samen te werken met autoriteiten of bekende personen. Op deze manier raken meer mensen bekend met jouw merk en zullen ze eerder een product of service van je kopen.

Wat ook een sleutelrol speelt bij Digital PR is de autoriteit van een website. Zoekmachines hechten namelijk veel waarde aan een website met hoge autoriteit. Maar hoe zorg je voor een hogere autoriteit van jouw website? Hiervoor zijn bijvoorbeeld backlinks en externe links naar jouw website van enorm belang. Met name kwalitatieve backlinks, die fungeren als digitale aanbevelingen, dragen bij aan een hogere positie in zoekresultaten waardoor je sneller gevonden wordt.

Hoe maak je deze hoogwaardige content en hoe verkrijg je zo meer backlinks? Dit is waar marketingoplossingen te pas komen. De uitgelichte aanbieders op deze pagina helpen je bij het vormen van de beste strategie zodat jouw merk zal groeien.

Stacksy is dé online marktplaats voor martech oplossingen

Andere specialisaties

Content marketing

Deze cloud-gebaseerde tools bieden marketeers een schat aan functionaliteiten, van contentcreatie en publicatie tot analyse en optimalisatie, allemaal binnen geïntegreerde platforms die toegankelijk zijn vanaf elke locatie.

SEO en Local SEO

Deze SEO-tools zijn onmisbaar voor marketeers, met functionaliteiten variërend van keyword-optimalisatie tot technische audits. Voor Local SEO richten deze platforms zich specifiek op lokale zoekwoordoptimalisatie en beoordelingsbeheer.

SEO + Local SEO
Leadgen

Leadgen

Leadgeneratie-tools zijn onmisbaar voor marketeers, met functies zoals gerichte campagnes en lead-nurturing. Voor lokale leadgeneratie richten deze platforms zich specifiek op het benutten van regionale kansen, met gerichte advertenties en regionale targeting.

Digital Insights


Hier vind je de beste Digital Insights platformen die marketeers een krachtige toolkit bieden voor datagedreven analyses en optimalisaties. Ze verschaffen inzichten voor realtime strategische beslissingen in het dynamische digitale landschap.

Zo helpt martech software je verder

Martech, of marketing technologie, helpt bij verschillende doeleinden, zoals het vergroten van je online zichtbaarheid. Er zijn enorm veel technologische oplossingen ontworpen die je op verschillende manieren en bij diverse uitdagingen kunnen helpen. Benieuwd naar andere Martech tools en inzichten?

Behoefte aan geschikte oplossingen voor jouw challenges?

Steve van Stacksy vindt de oplossingen die jij zoekt

Meer thema’s

SEO + Local SEO

Branded content

Martech -> Thema’s -> Branded content

Branded content is interessant. En: het hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Ontdek hoe het effectief en slim kan.

Affiliate

Affiliate

Martech -> Thema’s -> Affiliate

Affiliate marketing is ook vandaag de dag nog reuze waardevol. Groei dankzij autoritaire bronnen en versterk je positie.

Het laatste nieuws over martech op Apparata