Realiseer groei met Hubspot

Op zoek naar een manier om je website te laten groeien? Dan ben je bij Hubspot aan het juiste adres. Hubspot is dé software die je helpt bij marketing, sales, service en nog veel meer.

Benieuwd wat Hubspot voor jouw bedrijf kan doen?

Ga voor succes met Hubspot

Hubspot is een aanbieder van verschillende programma’s, bij Hubspot ook wel bekend als hubs, die je helpen bij het laten groeien van je onderneming. Er wordt gewerkt met zes hubs, met elkl hun eigen features. Dus of je nu op zoek bent naar een software om je sales te verhogen of naar een manier om klanten service te verbeteren: je bent bij Hubspot gegarandeerd aan het juiste adres.

En Hubspot blijft niet stil staan. Naast de zes hubs die ze op dit moment aanbieden, wordt er ook gewerkt aan het ontwikkelen van programma’s met AI. Zo kun je sinds kort gebruik maken van Hubspot AI, een krachtige software die je door het hele systeem kunt gebruiken. Ontdek de functionaliteiten die deze software jou te bieden heeft.

Powered by:

Dit zijn de hubs van Hubspot

Marketing Hub

Moeiteloos inkomsten genereren, tijd besparen en investeringen optimaliseren? Verbind je HUB met potentiële klanten via e-mail, landingspagina’s en formulieren, beheer contacten en campagnes op één plek, automatiseer processen voor efficiëntie, en meet het succes van je campagnes met krachtige rapportagetools.

Sales Hub

Een krachtige en gebruiksvriendelijke verkoopsoftware die de productiviteit verhoogt, klantverbinding mogelijk maakt en daarbij groeiende verkooporganisaties ondersteunt? Deze volledig uitgeruste verkoopsoftware beschikt over sales engagement tools, rapportage- en analysemogelijkheden, betalingen en nog veel meer handige tools.

Service Hub

Bouw duurzame relaties op met je klanten via Service Hub: de gebruiksvriendelijke klantenservice software die je team verbindt en de productiviteit stimuleert. Met conversatietools, een gedeelde inbox en klantenfeedback regel je alle klantenzaken gemakkelijk en efficiënt. Alles wordt aangedreven door HubSpot’s op AI gebaseerde Smart CRM, waardoor je bedrijf een geïntegreerd beeld krijgt van elke klantinteractie.

CMS Hub

Profiteer van een flexibele software voor marketeers met functies zoals drag-and-drop pagina bewerking, moderne thema’s, AI content assistent (in de publieke bèta), SEO aanbevelingen, personalisatie, lidmaatschappen, e-commerce, premium hosting en beveiliging. Alles wordt mogelijk gemaakt door een CRM-platform, waarmee je naadloze digitale ervaringen kunt creëren voor je klanten. Koppel eenvoudig de andere softwares die Hubspot te bieden heeft.

Operations Hub

Vereenvoudig het synchroniseren, opschonen en beheren van klantgegevens voor je team en automatiseert bedrijfsprocessen. De hub heeft programmeerbare automatisering, gegevenssynchronisatie, gegevensbeheer en tools voor gegevenskwaliteit. Profiteer van een geïntegreerd beeld van elke klantinteractie, zodat je moeiteloos klantbelevingen kunt realiseren.

Commerce Hub

Profiteer van de gebruiksvriendelijke commerce-tools om factureren en inkomsten te innen. De volledig uitgeruste commerce-software biedt betaallinks, facturen, offertes, abonnementsbeheer, automatisering en omzetrapportage. Kies je betalingsverwerker: HubSpot-betalingen of Stripe-betalingsverwerking. Bovendien kun je naadloos integreren met Quickbooks en meer dan 1.400 andere tools in de App Marketplace van HubSpot.

Hubspot exelleert daarnaast ook in hoogwaardige leadgeneratie. Met leadgeneratie verbeter je je conversieratio en zorg je voor meer autoriteit voor jouw website. Leadgeneratie valt deels buiten de bovenstaande hubs en wordt daarom apart benoemd. Er wordt bij deze hub gebruik gemaakt van diverse AI-tools. Hogere conversieratio’s zorgen voor meer klanten die daadwerkelijk een product of service kopen. Leadgeneratie van Hubspot is daarom uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven met groeiambities.

Met Hubspot optimaliseer je inkomsten en groei

Zo scoort Hubspot

Met Hotspot profiteer je van een ruim aanbod aan hubs, tools en features die je allemaal kunnen helpen bij de groei van jouw onderneming. Maar Hubspot is niet de enige martech oplossing die je hierbij kan helpen. Waarom zou je dus voor Hubspot moeten kiezen?

Veelzijdigheid en features

Aan de hoeveelheid tools en hubs van Hubspot te zien is het een erg veelzijdige software die voor allerlei zaken ingezet kan worden. Het genereren van een hoger inkomen, het onderhouden van klant relaties en het versturen van facturen, het kan allemaal met Hubspot.

Hubspot is daarnaast ook erg flexibel. Dit heeft enerzijds te maken met de hoeveelheid hubs die Hubspot aanbiedt, maar ook dankzij de plug-and-play adaptive integraties.

Schaalbaarheid

Kijkend naar de pakketten die Hubspot aanbiedt kunnen we concluderen dat het schaalbaar is voor iedere onderneming. Ben je een startend bedrijf, dan ga je voor het startersabonnement. Maar ook voor middelgrote/grote bedrijven en enterprises heeft Hubspot een passend abonnement.

Grote hoeveelheden data en hoge complexiteit in combinatie met grote sales teams bij enterprises kunnen voor problemen zorgen bij Hubspot. Andere aanbieders van vergelijkbare tools kunnen in dat geval meer geschikt zijn omdat deze meer gespecialiseerd zijn in het verwerken van opdrachten van deze grootte.

Ease of use

Hubspot is een relatief makkelijke Martech oplossing in vergelijking met andere softwares als Semrush. De basis tools zijn duidelijk opgedeeld in verschillende hubs en zijn stuk voor stuk eenvoudig te gebruiken. Hubspot heeft daarnaast ook wat gecompliceerdere functies. Wil je maximaal resultaat behalen met deze functies, dan is enkele specialistische kennis aan te raden. Heb je hier problemen mee, dan kun je altijd hulp krijgen van de klantenservice van Hubspot. Dit is immers waar ze in uitblinken.

Integratiemogelijkheden

Hubspot is op zichzelf al een all-in-one tool, maar kan daarnaast eenvoudig worden geïntegreerd met andere systemen. In de Hubspot Marketplace vind je meer dan 1.400 tools waarmee je je Hubspot account kunt koppelen. Denk bijvoorbeeld aan Slack, Shopify en LinkedIn.

Pricing

Hubspot heeft verschillende pakketten, varriërend van een gratis abonnement tot een abonnement waar je €3,300,- per maand voor betaald. Het verschil zit hem in de tools die beschikbaar zijn en de schaal waarop je opereert. Bij de goedkope pakketten kun je bepaalde handelingen maar een aantal keer uitvoeren.

In vergelijking met andere aanbieders van Martech oplossingen lijken de pakketten van Hubspot wat duur. De prijs-kwaliteit verhouding van Hubspot is echter heel goed, wat de hogere prijs rechtvaardig maakt.

Nog steeds niet zeker of Hubspot bij jouw onderneming past?

De voor- en nadelen van Hubspot

Gebruiksvriendelijk en servicegericht

Bij vragen ontvang je goede hulp door de klantenservice

Verschillende pakketten met voor iedere bedrijfsgrootte een match

Niet alle integraties zijn mogelijk bij Hubspot Marketplaces

Wel of niet overstappen op Hubspot?

Hubspot is een alles-in-een softwareyool die je enorm kan helpen bij het laten groeien van je bedrijf. Met de verschillende hubs zorg je ervoor dat je meer inkomsten genereert, beter contact krijgt met klanten en gemakkelijk facturen kunt sturen. Wat ideaal is dat de verschillende hubs met elkaar te verbinden zijn. Hubspot is beschikbaar voor ieder bedrijf. Of je nu een groot bedrijf bent of juist net bent begonnen: er is altijd een pakket dat precies bij jouw behoeften past.

Overweeg je om Hubspot aan te schaffen? Wij raden je aan om een goed onderzoek te verrichten waarin je in kaart brengt welke behoeften je hebt. Bekijk de features van de sotware, probeer een demo en lees gebruikerservaringen. Meer lezen over?

Stacksy is dé online marktplaats voor martech oplossingen

Vergelijk martech software

Semrush

Pros:
 • All-in-one functionaliteit
 • Gedetailleerde concurrentieanalyse
 • Nauwkeurige zoekwoordanalyse
 • Schaalbaar voor bijna ieder bedrijf
 • Naadloze integratie met allerlei tools

HubSpot

Pros:
 • Alles-in-één-platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Sterke support afdeling en educatieve informatie

Contentoo

Pros:
 • Contentcreatie in alle soorten en maten
 • Gepersonaliseerde AI tools
 • Toegang tot proofreaders
 • Sterke kwaliteitscontrole
 • Betrouwbare vertaaltool

Seeders

Pros:
 • Persberichten die je autoriteit boosten
 • Profiteer van het internationaal sterke netwerk
 • Naamsbekendheid laten groeien in binnen- en buitenland

Pipedrive

Pros:
 • Personaliseerbare pijplijn
 • Intuïtieve visualisatie
 • Bruikbare rapportages
 • Veel integratiemogelijkheden
Lasso Brag

Vind de geschikte martech oplossing voor jou

Er zijn talloze marketing technische oplossingen die je op allerlei manieren kunnen helpen. Ben je op zoek naar een manier om meer inkomsten te genereren? Dan is de software van Hubspot geschikt. Wil je juist betere content schrijven? Dan past Contentoo veel beter. Door het grote aanbod van martech is het een hele zoektocht om precies te vinden welke software bij jouw eisen en behoeften past. De experts van Stacksy kunnen je helpen om deze keuze wat gemakkelijker te maken en je marketingstack slim uit te bouwen. Oriënteer, vergelijk, en lees reviews zodat je beste keuze maakt.

Behoefte aan geschikte oplossingen voor jouw challenges?

Steve van Stacksy vindt de oplossingen die jij zoekt

Zo kom je verder

Software as a Service (SaaS) is een van de oplossingen voor marketeers in de snelgroeiende en dynamische markt en diens uitdagingen. Martech software biedt integratiemogelijkheden die nieuwe inzichten bieden. De combinatie van data, slimme analyses en inzet van AI zorgen voor een verfrissend perspectief en helpt marketeers om hun campagnes naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd hoe de software nu echt verschilt, first-hand reviews lezen én advies van experts ontvangen?

Kijk verder

Semrush

Martech -> Solutions -> Semrush

Semrush is een van de grote spelers in martech. Ontdek de ins en outs van deze SaaS oplossing.

Seeders

Martech -> Solutions> Seeders

Een slag slaan met Digital PR? Seeders geeft je merk een boost met autoritaire links en sterke content.

contentoo-logo

Contentoo

Martech -> Solutions -> Contentoo

Bij Contentoo zit je goed voor alles rondom je contentstrategie. Van effectief plan tot uitvoering.

Het laatste nieuws over martech op Apparata