Dit is de Porsche Huawei Mate 20 RS smartphone

Sexy!
Razendsnel design.

Als je net zoals ik hooguit een Porsche-velg kunt betalen dan is dit misschien wat voor jou: de Porsche Huawei smartphone. De Duitse automakers komen in samenwerking met het Chinese smartphonemerk wederom met een exclusief speeltje.

De Porsche Design Huawei Mate 20 RS is kwa design net zo exclusief als de sportwagen zelf. Het toestel heeft net zoals de gewone Mate 20 Pro een 6,4-inch AMOLED scherm (3120×1440 pixels), 6 GB RAM, een Kirin 980 octa-core en een stevige driedubbele camera (40MP, 20MP en 8MP telelens). Verder is het toestel uitgerust met een 4200 mAh batterij, een vingerafdrukscanner en draait hij op Android P.

Het grootste verschil tussen dit ‘racemonster’ en de reguliere toestellen van Huawei is natuurlijk het design. De achterkant is strak afgewerkt met een rode lederen jasje en een snelle streep erop. Die streep is gemaakt van luxe glas en het uitstekende leer voelt luxe en solide aan. Het bijkomende voordeel is dat het zogenoemde camera-eiland dan ook niet uitsteekt en dus steviger op tafel ligt. Je kan vermoedelijk dan geen gewone case meer om je toestel klikken.

Maar zoals een Porsche is ook deze smartphone niet per se goedkoop te noemen. Voor de standaard uitvoering van 256 GB opslagruimte moet je €1.695 euro neerleggen terwijl de editie met 512 GB kost maar liefst €2.095 euro.

Ben je na het aanschaffen van deze smartphone nog niet klaar met Porsche-gadgets, dan hebben de Duitsers nog een hoop ander lekkers voor je. Zo draag je voor zo’n €7000 euro dit Porsche horloge. Kan je geen Porsche betalen maar rijd je er wel graag in, dan kan dat bijvoorbeeld in Gran Turismo of met deze toffe Xbox-controller. Raak je daar nog niet voldaan van dan kun je met deze Porsche-speaker naar het grommende geluid van een 911-motor luisteren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *