Nieuwe OnePlus 6T officieel: stormachtige tijden

OnePlus 6T officieel
Flitsend en stormachtig is het zeker.

Het is alweer een kleine twee weken geleden dat OnePlus de 6T officieel uit de doeken heeft gedaan. De smartphonefabrikant is de laatste jaren hard op weg om een grote speler te worden in de vrij volle markt, en de OnePlus 6T moet daar zijn steentje aan bijdragen.

Hoewel de 6T zeker enkele interessante verbeteringen met zich meebrengt ten opzichte van zijn voorgangers, is het niet meteen dé gewenste vernieuwing waar veel gebruikers wellicht op hadden gehoopt. Veel specs zijn hetzelfde gebleven, en voor de kleuren hoef je het al helemaal niet te doen. Tot binnenkort dan, want de nieuwe Thunder Purple wekt een storm van interesse op.

De OnePlus 6T is op dit moment enkel verkrijgbaar in Mirror Black en Midnight Black. Lekker strak, lekker saai. De spetterende paarse variant is voor alle smartphonefanaten die juist meer behoefte hebben aan kekke kleurtjes. Op Twitter zien we vandaag dat OnePlus het bestaan van deze kleur toegeeft, nadat we vorige week al foto’s toonden van de paarse OnePlus 6T.

OnePlus zal de Purple Thunder op 15 november officieel beschikbaar maken via haar eigen webshop en partnersites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *