Er komt geen OnePlus 8T Pro (gelekt)

Foto: OnePlus 8

Er komt volgens een lekker maar één 8T-variant uit in de vorm van de OnePlus 8T Pro.

Sinds de OnePlus 7-serie van vorig jaar heeft OnePlus een nieuw format. Na de OnePlus 7 en 7 Pro, kwamen de OnePlus 7T en 7T Pro uit. Maar deze nieuwe upgrade cyclus is naar verluidt alweer in de prullenbak verdwenen. Er zou namelijk geen OnePlus 8T Pro komen.

Er komt geen OnePlus 8T Pro

Binnenkort zal OnePlus met een geüpgradede variant van de 8-serie komen. Maar in plaats van een 8T en 8T Pro, zou het Chinese merk het volgens een bekende lekker alleen bij die eerste variant houden. Op Twitter naar Max J. namelijk weten dat er geen Kebab2 komt.

Maar die lek is natuurlijk behoorlijk cryptisch. Een andere tech-journalist vraagt gelukkig aan de lekker of dat betekent dat er geen OnePlus 8T Pro komt. En inderdaad, dat blijkt het geval.

Voor de nieuwsgierigen onder ons nog een korte uitleg. De OnePlus 8T zou de codenaam ‘kebab’ hebben. Tegelijkertijd gebruikt het merk een extra letter ‘b’ (bijvoorbeeld ‘kebabb’) om een tweede variant te beschrijven. Max J. pakt het iets gemakkelijker aan en noemt de potentiële OnePlus 8T Pro hier dus kebab2.

OnePlus 8T wordt knaller

Gelukkig komt er wel nog een OnePlus 8T aan. De gelekte specs van het aankomende toestel zijn daarbij zeker niet mals. Dat mag ook wel, nadat we de OnePlus 8 associeerde met die ouderwetse OP flagship killer energie.

Maar voor degene die toch wat minder wil uitgeven aan een smartphone, heeft het merk enkele andere opties. Natuurlijk is er de gerenommeerde OnePlus Nord. Daarnaast zou het merk met een nog goedkopere smartphone overwegen onder de codenaam Clover. Zou er ook nog een Cloverb of Cover2 aankomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *