Lekker publiceert alle OnePlus Nord specs

De gelekte OnePlus Nord specs zijn stevig.. Misschien wel iets té stevig?

Over anderhalve week onthult OnePlus officieel hun goedkopere OnePlus Nord. In aanloop naar de reveal krijgen we daarentegen zoals altijd een waslijst aan gelekte informatie te zien. Het Chinese bedrijf is ook dit keer weer slachtoffer (of veroorzaker) van een lek. Alle OnePlus Nord specs liggen op straat. Het enige dat we niet weten, is hoe het toestel er precies uit komt te zien.

OnePlus Nord specs

Evan Blass laat op Twitter een slide zien met alle OnePlus Nord specs. Volgens de bekende lekker heeft een insider hem de slide gegeven. Het zou gaan om een foto van het beeldscherm tijdens een online OnePlus Nord presentatie training.

Daaruit blijkt dat de OnePlus Nord de volgende specs mee krijgt:

  • 6.44-inch FHD+ AMOLED display (90Hz)
  • Snapdragon 765G processor met 5G ondersteuning
  • 8 of 12 GB werkgeheugen
  • 128 of 256 GB opslagruimte
  • 32MP + 8MP selfie camera, Quad 48MP + 8MP + 5MP + 2MP front camera
  • 4115mAh batterij (30W)
  • Kleuren: Blue Marble, Gray Onyx, Gray Ash

Te mooi om waar te zijn?

Vorige maand lekte er ook al een lijst met specs uit. Toen noemde we het toetel nog OnePlus Z, maar naast een nieuwe naam zou ook de hardware zijn veranderd. De OnePlus Nord krijgt volgens de meest recente lekken namelijk standaard 2GB meer RAM, een kleinere batterij en een volledig andere camera-setup.

Vooral de RAM roept wat vragen op. Men zou namelijk voor een mid-ranger niet raar opkijken als de goedkoopste versie 6GB RAM en 128GB opslagruimte mee krijgt. Ook zou het toestel maar liefst 6 camera’s meekrijgen.

Kortom, het lijkt allemaal wel heel erg indrukwekkend. Aan de andere kant, als de gelekte prijs klopt, dan mag OnePlus inderdaad wel wat leveren wat betreft specs. Hoe dan ook, de OnePlus Nord positioneert zich een behoorlijk raar met deze specs en eventuele prijs. Op 21 juli weten we officieel of de ‘nieuwe’ richting van de voormalige Chinese flagship killer de juiste is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *