Livescribe 3 zet alles wat je schrijft op je smartphone/tablet

Livescribe 3
In tijden van digitalisering met een prijzige pen op de markt komen. Heeft dat zin? Ja, denkt CEO Gilles Bouchard, want de Livescribe 3 zet alles wat je schrijft meteen over naar je apparaten.

De Livescribe 3 is een digitale pen van het merk Livescribe die zowaar op een pen lijkt. Eerdere pogingen waren groot, lomp, en hadden een hoog staafmixergehalte. Maar voor de Livescribe 3 werd zowaar een pennendesigner ingehuurd en het resultaat, zo in het zwart met chroom, is best stijlvol geworden.

Maar wat kan je er mee? Wel, door het rubberen dopje bovenop is de Livescribe 3 te gebruiken als een simpele stylus voor je tablet, maar met een draaiende beweging tover je er aan de onderkant een inktpuntje uit. Als je de pen via bluetooth aan een iPad of iPhone (Android-ondersteuning volgt later) koppelt wordt in de app Livescribe+ alles wat je schrijft real time weergegeven en opgeslagen in notities. Vanuit die app kun je vervolgens al je geschreven woorden en doodles delen, bewerken, etc.

Livescribe 3

Ergo: zoek je een pen die het minimaal 14 uur volhoudt qua batterij en middels bluetooth ieder geschreven woord dankzij een infraroodsensor weet over te zetten naar je smartphone of tablet, dan heeft Livescribe wellicht jouw ideale schrijfbuddy gemaakt. Het is alleen de vraag of je de adviesprijs van 149 dollar er voor over hebt.

[gv data=”TFE74S40WoI”][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/Livescribe/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *