Mewtwo vangen in Pokémon GO: zo werkt het

Mewtwo Pokémon GO
Naast skills heb je ook heel veel geluk en geduld nodig hebben.

Mew en Mewtwo zijn misschien wel de meest begeerde legendarische Pokémon ooit. Niet alleen omdat ze van de eerste generatie afkomstig zijn, maar ook de ietwat schimmige ontstaansgeschiedenis van de twee doet menig Pokémon-fan nog steeds boeien. In Pokémon GO is er echter geen spoor van ze te bekennen. Tot nu toe, want Niantic heeft Mewtwo ein-de-lijk in het populaire smartphonespelletje gepropt.

Dat het vangen van Mewtwo geen eitje zal zijn, had je kunnen zien aankomen. De speciale Pokémon verscheen voor het eerst in Yokohoma, Japan waar deze tijdens een evenement te vangen was. Binnenkort komt Mewtwo volgens Niantic echter wereldwijd beschikbaar en vind je het monster in exclusieve Raid Battles.

Hoewel deze qua spelopzet veel weg hebben van normale Raid Battles, heb je voor eerstgenoemde wel een speciale uitnodiging nodig. Wil je kans maken op deze uitnodiging, dan moet je vrij recent met succes een Raid Boss hebben verslagen bij de desbetreffende gym waar Mewtwo op zal duiken.

Deze geluksvogels gingen je voor

Heb je eindelijk die felbegeerde uitnodiging binnen, dan krijg je ook te horen wanneer de raid plaatsvindt. Hierdoor kun je je samen met andere spelers voorbereiden op het intense gevecht met deze Pokémon legende. Wanneer je het gevecht heb gewonnen, krijg je de mogelijkheid om Mewtwo te vangen.

Niantic meldt verder dat Mewtwo de eerste Pokémon die te vinden is in exclusieve Raid Battles, maar er snel meer legendarische monstertjes zullen volgen. Tot slot melden de mensen achter Pokémon GO ook dat Articuno, Zapdos, Moltres én Lugia nog te vangen zijn tot en met 31 augustus. Happy hunting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *