Xbox Series X controller duikt op in nieuwe kleur

Xbox Series X controller duikt op in nieuwe kleur

Er is een foto opgedoken van een Xbox Series X controller in een nieuwe kleur.

Voor zover bekend komt Microsoft met een zwarte Xbox Series X controller. Andere kleurvarianten zijn tot op heden nog niet aangekondigd. Het lijkt er echter op dat het Amerikaanse bedrijf meerdere kleurvarianten in petto heeft voor de volgende generatie console.

Op Reddit is een foto opgedoken van een witte Xbox Series X controller. De echtheid van het plaatje kan niet gecontroleerd worden. Het feit dat de afbeelding inmiddels offline is gehaald geeft een vermoeden dat het inderdaad om the real deal gaat. De foto circuleert onder andere op sociale media.

Volgens de oorspronkelijke post zou de foto zijn gemaakt in een huis van een medewerker van Microsoft in de Amerikaanse staat Washington. Deze medewerker zou een feest hebben georganiseerd. Iemand pakte de controller en maakte stiekem de foto. Een opmerkelijk verhaal, maar niet ondenkbaar dat dit inderdaad zo is gegaan.

De nieuwe Xbox Series X verschijnt dit najaar. Ook ziet de PlayStation 5 het licht. In tegenstelling tot de Xbox, heeft de PS5 sowieso een witte controller. Daar is echter weer de vraag of er een zwarte controller komt. Kortom, de rollen zijn precies omgedraaid. Uiteindelijk is het erg aannemelijk dat zowel de Xbox Series X als de PlayStation 5 beiden in het wit en in het zwart op de markt komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *