Maak echte impact met Seeders

Seeders is de tool die je nodig hebt om lokale impact te maken. Digitale zichbaarheid is nog nooit zo belangrijk geweest als nu en met Seeders zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar wordt op welk digitaal platform dan ook.

Benieuwd wat Seeders allemaal kan doen voor jouw merk? Lees dan verder!

Wil jij meer online zichtbaarheid? Gebruik dan Seeders

Kunnen klanten je niet vinden online, dan zul je ze ook geen of minder producten of services verkopen. Maak gebruik van een tool om je online zichtbaarheid te verbeteren. Of je nou actief bent in een niche markt, of zelfs op de internationale markt: met de software van Seeders verlies je geen (online) klanten.

Met Seeders scoor je beter op SEO, SEA, Digital PR, linkbuilding en nog veel meer. Ontdek de waardevolle functies je jouw doelen kunt realiseren.

Powered by:

Populaire tools van Seeders

SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is van groot belang voor de vindbaarheid van je website. Seeders gaat hier slim mee om. Met behulp van zoekwoorden- en marktonderzoek wordt de vindbaarheid van je website verbeterd voor jouw doelgroep. Zo krijg je niet alleen meer bezoekers, maar converteer je ook nog eens meer bezoekers in klanten.

Besluit je om je SEO-score met behulp van Seeders te verbeteren, dan zul je een strategie gaan bepalen samen met een van de SEO-experts van Seeders. Zo weet je zeker dat je jouw website verbeterd.

Linkbuilding

Waar Seeders misschien wel het meest bekend om staat is linkbuilding. Met linkbuilding ben je actief bezig met het vergaren van links vanaf andere website naar jouw website. Hiermee zorg je ervoor dat je hoger rankt op bepaalde zoekwoorden, waardoor er meer verkeer naar jouw website gaat. Je website heeft immers meer autoriteit.

De beste links zijn die van nieuwswebsites of andere pagina’s met veel autoriteit. Deze krijg je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor gebruik je een van de vele strategieën die Seeders heeft voor linkbuilding.

Digital PR

Met digital PR verbeter je zowel je online imago als de vindbaarheid van je website en je backlinkprofiel. Seeders biedt hier iets heel unieks voor aan, namelijk een eigen digital PR strategie. Content van hoog niveau schrijven is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Seeders combineert een scherpe invalshoek, een sterke landingspagina en mooie infographics. Bovendien wordt ook de perfecte timing weergegeven zodat content en nieuws dat jij naar buiten brengt opvalt bij autoritaire pagina’s. Meer weten over Digital PR of wil je een succesverhaal van deze strategie zien?

Seeders helpt je om je merk exponentieel te laten groeien. Wie wil dat nou niet?

Benieuwd of Seeders bij jou past?

Het is wel duidelijk dat Seeders genoeg te bieden heeft. Van SEO tot Digital PR en nog veel meer. Maar hoe kan Seeders zich onderscheiden van andere Martech aanbieders zoals Semrush? Deze tool is immers ook zeer gespecialiseerd in het optimaliseren van de SEO-score van een website. Wij hebben Seeders daarom op vier punten bekeken.

Veelzijdigheid en features

Als je op zoek bent naar een software die je kan helpen om de SEO-score van een website te verbeteren, dan ben je bij Seeders aan het juiste adres. Seeders heeft namelijk veel verschillende strategieën en manieren die allemaal mee helpen aan het verbeteren van de SEO.

Daarnaast blinkt Seeders ook uit in het bouwen van autoriteit door middel van Digital PR. Digital PR helpt mee met het verkijgen van organische links, maar zorgt er ook voor dat jouw merk bekend wordt bij relevant verkeer. Hiervoor hebben ze wel relevantie informatie nodig. In het geval van grote ondernemingen is het verkrijgen van deze informatie vaak een stroef proces. In sommige gevallen voert Seeders daarom ook eigen onderzoeken uit. Dit kan de effectiviteit verlagen, maar zorgt ervoor dat je als onderneming minder moeite hoeft te doen.

Schaalbaarheid

Seeders is niet alleen een hele complete software in zijn features, het kan ook erg gemakkelijk uitgebreidt worden naar een wat groter bedrijf of een bedrijf dat in het buitenland opereert. Zo is Seeders werkzaam in meer dan 50 landen en zijn ze onlangs uitgebreid naar de Chinese en Japanse markt, twee markten met veel potentiële klanten.

Seeders is te gebruiken door bedrijven van alle groottes. Het komt echter het beste tot zijn recht bij middelgrote tot grote bedrijven. Als we kijken naar kleine bedrijven, freelancers en startups, dan zien we dat Seeders ook deze bedrijven goed kan helpen. Het probleem is echter dat de diensten van Seeders vaak te groot zijn en de kosten te hoog waardoor het niet rendabel is. Ook voor grote ondernemingen kan Seeders zinvol zijn. Het probleem wat bij bedrijven van dit kaliber echter vaak optreedt is dat het verkrijgen van de benodigde informatie stroef gaat en veel tijd kost. Dit neemt niet weg dat Seeders waardevolle services kan bieden voor ieder type bedrijven.

Pricing

Wat Seeders uniek maakt is dat ze geen vaste contracten aanbieden, maar per klant kijken wat het gaat kosten. Allereerst wordt er een SEO scan uitgevoerd. Hier wordt gekeken waar de website niet goed op scoort. Vervolgens maken ze een plan en aan de hand van hoeveel je wilt uitbesteden aan Seeders geven ze een prijsopgave. Je kunt er voor kiezen om alles zelf te doen, of bijvoorbeeld alles uit te besteden. Dan kost het je uiteraard wat meer.

Ease of use

Een waarde die heel belangrijk is bij Seeders is persoonlijk contact. Je kunt altijd gratis een afspraak inplannen met een van de experts om zo tot een passende strategie te komen. En doordat Seeders eigen strategieën heeft, zoals de Digital PR strategie, kunnen deze experts je ook daadwerkelijk goed helpen.

Wat erg belangrijk is voor de effectiviteit van Seeders, met name de effectiviteit van Digital PR, is de kwaliteit van aangevoerde data. Zonder nieuwswaarde is er voor Seeders niets te melden. Houdt er dus rekening mee dat er unieke en waardevolle input aangeleverd moet worden voor het succes van Seeders. In sommige gevallen voert Seeders zelf onderzoek uit, de effectiviteit gaat hierdoor vaak wel wat omlaag.

De voor- en nadelen van Seeders

SEO score en autoriteit van jouw website gemakkelijk verbeteren.

Prijs op basis van de hoeveelheid werk en grootte van onderneming.

Maak kennis met de expertise en eigen strategieën.

Zo min mogelijk tijd kwijt met een zo hoog mogelijk SEO resultaat.

Geen inzicht in hoe je huidige autoriteit tot stand is gekomen.

Klein bedrijven betalen snel teveel, met een lagere effectiviteit.

Linkbuilding is enorm belangrijk voor bedrijven. Hiermee wordt de vindbaarheid en autoriteit van je website verbeterd, met als gevolg meer klanten. Het is goed te weten dat dit een tijdrovend proces is, waarbij contacten constant moeten worden onderhouden. Met de Digital PR campagne van Seeders worden meer organische links en meer exposure gerealiseerd. Deze campagnes worden vaker opgepakt door media en ook in Google News scoort dit goed. Kortom: deze software neemt niet alleen werk uit de handen van bedrijven, ook worden uitkomsten verbeterd.

De essentiële rol van een SEO specialist

Ben je nog aan het twijfelen of je een SEO specialist nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw website beter scoort? Plan eens een kennismaking in met een van de specialisten van het Seeders team en kijk wat ze voor je kunnen doen. Van digital PR tot SEA en SEO tot linkbuilding: Seeders kan het allemaal. En wat zo fijn is aan Seeders is dat je ze betaalt voor de hoeveelheid werk wat nodig is. Wil je alles uitbesteden, dan kan dat. Lukt het je om zelf het een en het ander uit te voeren, dan scheelt het geld. Je betaalt geen hoge kosten voor een dure software, enkel voor specialistisch werk met resultaat.

Twijfel je of Seeders bij jouw onderneming past? Wij raden altijd aan om zelf goed onderzoek te doen, te lezen over wat de Martech aanbieder precies doet en natuurlijk ook naar andere aanbieders te kijken. Meer weten?

Stacksy is dé online marktplaats voor martech oplossingen

Vergelijk martech software

Semrush

Pros:
 • All-in-one functionaliteit
 • Gedetailleerde concurrentieanalyse
 • Nauwkeurige zoekwoordanalyse
 • Schaalbaar voor bijna ieder bedrijf
 • Naadloze integratie met allerlei tools

HubSpot

Pros:
 • Alles-in-één-platform
 • Gebruiksvriendelijk
 • Sterke support afdeling en educatieve informatie

Contentoo

Pros:
 • Contentcreatie in alle soorten en maten
 • Gepersonaliseerde AI tools
 • Toegang tot proofreaders
 • Sterke kwaliteitscontrole
 • Betrouwbare vertaaltool

Seeders

Pros:
 • Persberichten die je autoriteit boosten
 • Profiteer van het internationaal sterke netwerk
 • Naamsbekendheid laten groeien in binnen- en buitenland
Lasso Brag

Vind de geschikte martech oplossing voor jou

In de overvloed aan martech-opties kan het lastig zijn de perfecte software te vinden. Laat Stacksy je helpen in de wereld van marketingtechnologie. Bij Stacksy staan experts klaar om je te begeleiden. Hier worden reviews en ervaringen geanalyseerd, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Ontdek welke software echt bij jou past en neem een weloverwogen beslissing.

Behoefte aan geschikte oplossingen voor jouw challenges?

Steve van Stacksy vindt de oplossingen die jij zoekt

Zo kom je verder

Martech softwareoplossingen zijn onmisbaar in de dynamische markt en diens sectorspecifieke uitdagingen. Semrush biedt data en inzichten waarmee marketeers verder komen. Benieuwd hoe de software nu echt verschilt, waarom experts voor Semrush kiezen en hoe andere martech software scoort?

Kijk verder

Semrush

Martech -> Solutions -> Semrush

Semrush is een van de grote spelers in martech. Ontdek de ins en outs van deze SaaS oplossing.

contentoo-logo

Contentoo

Martech -> Solutions -> Contentoo

Bij Contentoo zit je goed voor alles rondom je contentstrategie. Van effectief plan tot uitvoering.

Hubspot

Martech -> Solutions -> Hubspot

De software van Hubspot is uitgebreid en helpt je groeien. Van marketing tot sales en klantenservice.

Het laatste nieuws over martech op Apparata