Alle nieuwe Apple-producten voor 2018 op een rijtje

Auteur: , Geen reacties
Een hele hoop nieuwe apparaten!

Apple komt deze herfst met een waslijst aan nieuwe, geüpgrade of opgepoetste producten.

Supply chain-analist Ming-Chi Kuo heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de mogelijke richting waar Apple dit jaar in wil gaan. We zijn al over de helft, maar volgens de man van KGI Securities gaat Apple een hele hoop van hun producten dit jaar nog upgraden. Hier zijn alle aankomende upgrades op een rijtje.

iPhone
De meest bekende upgrades gaan over de iPhone. Zoals we ondertussen weten komen er twee OLED-modellen (5,8″ en 6,5″) naar de markt, eveneens een goedkoper LED-model van 6,1-inch. Alle drie krijgen ze een geüpgrade A12 processor en Face ID; de OLED-modellen krijgen een dual-lens-camera terwijl de goedkopere uitvoeren een enkele camera krijgt. In dit artikel lees je alles over deze drie aankomende iPhone’s.

iPad Pro
Er komen twee nieuwe iPad’s aan volgens Kuo. Zowel een uitvoering van 11-inch als een editie van 12,9-inch krijgen een nagenoeg randloos design, vergelijkbaar met de iPhone X. Ook is al bekend dat de iPad’s zullen worden verscheept met Face ID en dus geen Touch ID.

Mac Mini
Ken je dit ouwe beestje nog? De Mac Mini krijgt waarschijnlijk voor het eerst sinds bijna 4 jaar een upgrade. Wat precies, laat Kuo niet weten, maar verwacht wordt in elk geval dat er een vernieuwde processor in de kleine computer wordt verwerkt.

MacBook (Pro)
Ook over de MacBook en MacBook Pro is geen gedetailleerde informatie bekend, maar reken in elk geval op een nieuwe processor.

Nieuwe goedkope NoteBook
Hoewel Kuo eerst stelde dat er een nieuwe NoteBook in de MacBook Air-familie zou worden uitgebracht, lijkt de analist daar nu van terug te zijn gekomen. Mogelijk zou het gaan om een 12-inch MacBook dus wellicht dat de MacBook Air-reeks vervangen zal worden door deze nieuwe gadget.

iMac
Naast de ‘gebruikelijke’ processor-upgrade krijgt de aankomende computer-en-scherm-in-één waarschijnlijk een stevige upgrade voor het tweede aspect, het scherm. Het is voor een ontzettend krachtige PC namelijk leuk en aardig als je genoeg rekenkracht hebt om te photoshoppen terwijl je een 4K-filmpje aan het renderen bent en tegelijkertijd GTA aan het spelen bent, maar als er geen solide scherm bij zit heb je daar niets aan. Het display zal waarschijnlijk een significatie upgrade krijgen (8K extravaganza, wellicht?).

Apple Watch
Tot slot komen er twee nieuwe Apple Watch-modellen op de markt in de tweede helft van 2018. Na het naar verluidt opgepoetste WatchOS moeten de aankomende modellen met grotere schermen en betere hartslagmeters meer mensen naar de wearables lokken. Het zou gaan om uitvoeringen van 1,57-inch en 1,78-inch; pakweg 15% groter dan de huidige slimme horloges. Of dat betekent dat het horloge zelf groter wordt of dat de randen weggewerkt worden, is nog niet bekend.

AirPower en AirPods
Tot slot maakt de analist bekend dat we dit jaar ook echt de AirPower mogen verwachten. De hoogst geanticipeerde gadget zal het mogelijk maken om meerdere Apple-devices tegelijkertijd draadloos op te kunnen laden. Het miljardenbedrijf zou tegen wat moeilijkheden aan zijn gelopen tijdens het productieproces, maar verwacht in de late herfst dus eindelijk dit potentieel prachtige apparaatje. Ook zou de opvolger van de draadloze AirPods eraan zitten te komen.

Er komen dus een hele hoop nieuwe producten van Apple aan en als je je niet voor kunt stellen hoe ze dat allemaal in één presentatie kunnen proppen, dan heb je het waarschijnlijk aan het juiste eind. Kuo stelt dat de meeste nieuwe uitvoeringen en upgrades in september worden onthuld, maar omdat de herfst van dit jaar zo ontzettend druk wordt voor Apple-fanaten, wordt er waarschijnlijk een tweede event gehouden in oktober, mogelijk speciaal voor de Macs en iPads.

Via: MacRumorsEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).