OnePlus 6 benchmarktest gelekt: verslaat Galaxy S9 Plus

OnePlus 5T
More power!

Het ziet ernaar uit dat we niet heel lang meer hoeven te wachten totdat de OnePlus het levenslicht ziet. Vorige week meldden we al over het verkoopsucces van de OnePlus 5T, waardoor er nu in Noord-Amerika geen 5T meer te krijgen is. In een gelekte benchmarktest van GeekBench zien we wat men kan verwachten van de nieuwe smartphone.

Net als elk jaar zijn de toestellen van OnePlus ware krachtpatsers te noemen. Ook de OnePlus 6 scoort bijzonder goed. Met een single-core score van 2535 en een multi-core score van 8632 heeft het bedrijf wederom een snelheidsduivel gecreëerd. Zo snel dat zelfs de waarschijnlijk veel duurdere Galaxy S9 Plus er niet aan kan tippen.

De OnePlus 6 maakt vermoedelijk gebruik van dezelfde Snapdragon 845 als Samsung’s vlaggenschepen, maar beschikt over meer RAM en een schonere versie van Android. Desalniettemin is de Galaxy S9 niet alleen op snelheid gericht. Het uitstekende camerawerk van de S-serie is bijvoorbeeld altijd beter geweest dan de toestellen van OnePlus.

Daarnaast heeft OnePlus een verleden in het sjoemelen met benchmarktests. Natuurlijk was dit ‘niet met opzet’, maar neem de test met een korreltje zout. Een krachtig toestel lijkt de OnePlus 6 echter zeker te worden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *