OnePlus Nord prijs is gelekt

Grijpt OnePlus terug naar het verleden met de goedkopere Nord nu de prijs is uitgelekt?

Later deze maand presenteert OnePlus de Nord. Een nieuwe smartphone serie van het Chinese techbedrijf. Met de Nord wil het bedrijf weer goedkopere smartphones maken. De laatste telefoons van het merk werden alsmaar duurder en duurder. Daar ontstonden ook vraagtekens onder de community. OnePlus was immers het merk dat voor een lage prijs concurrerende hardware wist aan te bieden.

Met de OnePlus Nord zou het merk weer teruggaan naar zijn roots, maar dan moet daar wel een scherpe prijs tegenover staan. Een aanbieder in Roemenië heeft het prijskaartje van de OnePlus Nord gecommuniceerd. De nauwkeurigheid van de prijs kan niet gecontroleerd worden, dus we nemen het met een korreltje zout.

Volgens de aanbieder gaat de OnePlus Nord 2.300 RON kosten. Dat komt omgerekend neer op 475 euro. Daarmee komt de prijs van de smartphone uit onder de psychologische grens van 500 euro.

Over minder dan twee weken hebben we het antwoord. Op 21 juli onthult OnePlus namelijk de nieuwe Nord, inclusief de prijs van het toestel. Aan concurrentie geen gebrek. De telefoon zal het onder meer gaan opnemen tegen mid-range toppers van Samsung, OPPO, Xiaomi en Motorola. Zal de Nord onderscheidend genoeg zijn?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *