Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Review en Ervaringen (2021)

Sniper: Ghost Warrior is een serie van spellen waar je als sniper kan spelen. De eerste Sniper kwam uit in 2008, onder de naam Sniper: Art Of Victory. Inmiddels zijn we 13 jaar en 5 spellen verder en kwam in 2021 Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 uit. 

sniper ghost warrior contracts

Lees snel verder waar jij kan beginnen met Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 kopen en kom te weten of de Sniper: Ghost Warrior Contracts reviews goed zijn of niet.

Voordelig deze game bestellen? Bestel hem op Bol.com en je hebt het morgen al in huis!

Inhoudsopgave

Wat is Sniper: Ghost Warrior Contracts 2?

Deze laatste variant van Sniper zou oorspronkelijk in 2020 uitkomen maar werd uiteindelijk uitgesteld naar 4 juni 2021. Inmiddels is het spel dus uitgekomen en kun jij weer in de huid kruipen van een sniper om doelwitten uit te schakelen over lange afstanden. 

Je speelt het spel altijd als sniper die ingehuurd wordt om tegenstanders uit te schakelen, waar het spel zich afspeelt hangt af van welke versie van het spel je speelt. Je komt in principe in deze spellen altijd in een open wereld terecht waar je zelf mag zoeken naar het doelwit en een goede plek moet kiezen om hem vanuit uit te schakelen. 

Het valt in de categorie first person shooters wat inhoudt dat de camera in het spel als het ware de ogen zijn van je personage. Je ziet de wereld dus zoals je die zelf normaal ook zou zien. 

In dit spel krijg je dus opdrachten die je moet voltooien. Deze opdrachten kunnen allerlei verschillende missies zijn maar de meest opmerkelijke zijn de nieuwe ‘Long shot’ missies die je kunt voltooien. 

sniper ghost warrior

In deze missie is het de bedoeling om van nog grotere afstanden dan dat je ooit gewend was de tegenstander neer te schieten met je sniper. De doelen kunnen soms wel 1.000 tot 1.500 meter weg zijn. 

Dat je zo’n grote afstand kan overleggen inmiddels maakt het een imposant spel. De graphics zijn al erg goed, maar door een kogel meer dan een kilometer te volgen tot hij zich door het schedel van je tegenstander heen penetreert brengt een nieuwe dimensie met zich mee. 

Uit de eerste Sniper: Ghost Warrior Contracts walkthorugh en Sniper: Ghost Warrior Contracts reviews blijkt dat de tweede versie een grote verbetering is op de eerste. De verschillen zitten hem in de nieuwe map, de mogelijkheid om over extreem lange afstanden te schieten en de rol die de wind speelt in het spel. 

Het spel is natuurlijk het meest geschikt voor liefhebbers van wapens en gewelddadige games. Je krijgt een groot arsenaal aan wapens tot je beschikking en je kunt de geweren verder aanpassen aan je eigen wensen. 

De solomodus kent extreem veel scenario’s zodat je lang kunt genieten van deze game. Je krijgt in totaal 5 verschillende maps waar je op kan spellen, in 3 van die maps speel je de scenario’s terwijl de andere 2 vooral als sandbox modus te spelen zijn. 

Nadat je alle scenario’s volbracht hebt hoef je nog niet klaar te zijn met het spel. Zo kun je de scenario’s opnieuw spelen om een nog betere score te behalen of kun je verborgen objecten vinden die je de eerste keer misschien over het hoofd hebt gezien.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 Gameplay

Is deze game een open wereld spel of werkt het met missies?

Bij eerdere spellen in de Sniper series werd er nog wel eens voor gekozen om gamers een open wereld te geven waarin ze zelf hun gang konden gaan. In de vorige Sniper: Ghost Warrior Contracts werd dit weer herstelt naar meer missies die je kon spelen. 

De missies die je in Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 kunt spelen hebben wel vaak een open karakter. Je kunt zelf nog veel keuzes maken, de missie uitbreiden of andere dingen ondernemen tijdens je missie. 

Daarnaast is er gekozen voor 2 werelden die je volledig in open-wereld modus kunt spelen. De andere 3 werelden zijn de werelden waar je wel met missies en scenario’s werkt. 

Op welke consoles kun je Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 spelen?

Het originele platform waar de eerste Sniper game op uitgebracht werd was Microsoft Windows. Je kunt nog altijd de Sniper game spelen op je desktop pc maar ondertussen zijn de spellen steeds meer andere consoles gaan ondersteunen. 

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 komt uit voor Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de Xbox Series X/S. Je kunt dit spel dus ook spelen op de allernieuwste consoles, de versie voor de PlayStation 5 komt later in 2021 uit terwijl het op de andere consoles al wel speelbaar is. 

Veelgestelde vragen

Hoe goed zijn de Sniper: Ghost Warrior Contracts reviews?

Omdat het spel nog maar net uit is zijn de eerste Sniper: Ghost Warrior Contracts reviews die van websites die een demo versie hebben mogen spelen. Op basis van deze demo versie zijn de reviews die de game krijgt erg goed. 
Ook de beelden uit de eerste walkthroughs zien er erg goed uit. De graphics van het spel zien er fantastisch uit en de open wereld waarin je speelt is erg groot. 
Al met al geven de Sniper: Ghost Warrior Contracts reviews aan dat het spel enorme stappen heeft gemaakt in de graphics, in van hoe ver je tegenstanders uit kan schakelen en is het de meest realistische shooter uit de series tot nu toe.

Waar speelt Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 zich af?

Je bent een sniper die moordcontracten uitvoert in een regio van het Midden-Oosten. Veelal zullen de missies zich plaatsvinden langs de grens tussen Libanon en Syrië. Alle 5 verschillende maps uit dit spel zijn gebouwd als zijnde het Midden-Oosten.

Hoe duur is Sniper: Ghost Warrior Contracts 2?

Je kunt Sniper: Ghost Warrior Contracts kopen voor verschillende consoles maar de prijs is ongeveer €40.- . Je kunt dit spel goedkoop halen bij Bol.com!

Waar kun je Sniper: Ghost Warrior Contracts kopen?

Er zijn meerdere manieren om een kopie te kopen. Je kunt dit doen bij een digitale winkel die hoort bij de console waar je op speelt; zo kun je voor Microsoft Windows het best de gamewinkel Steam gebruiken. 

Voor de verschillende PlayStations heb je zelf de keuze hoe je het spel koopt. Je kunt eenvoudig het spel kopen en downloaden vanuit de PlayStation Store of er juist voor kiezen om het fysieke schijfje te kopen; dit kan bij webshops of bij een spellenwinkel bij jouw in de buurt. 

Om het spel te kunnen spelen op Xbox geldt eigenlijk hetzelfde als bij de PlayStation. Je hebt zelf de keuze of je een fysieke schijf in huis wilt halen of at je het spel online wilt kopen en als download wilt ontvangen vanuit de Xbox store. 

Je kunt ook via verschillende winkels digitale codes kopen die je dan kunt gebruiken om het spel mee te kunnen downloaden vanuit de Xbox store of PlayStation store. 

Conclusie

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 is de nieuwste toevoeging aan de Sniper game serie en lijkt een duidelijke verbetering doorgemaakt te hebben. Het feit dat je nu vanaf meer dan 1.000 meter afstand kunt schieten met de snipers is een belangrijker vooruitgang. 

Daarnaast zijn de graphics nog beter waardoor je te maken krijgt met de meest realistische versie van het spel tot nu toe. Je kunt eindeloos doorspelen en je eigen missies steeds verder proberen te verbeteren. 

Direct beginnen met spelen?

Overtuigd en denk je dat dit het geschikte spel is voor jou? Bestel ‘m voordelig op Bol.com voor zowel Playstation als XBOX!

Home » Games | Alle games op een rijtje! » Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Review en Ervaringen (2021)

Andere games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *